Acasa Afaceri Afla de ce SRL si nu PFA. Your Consulto fera consultanta gratuita in afaceri

Afla de ce SRL si nu PFA. Your Consulto fera consultanta gratuita in afaceri

Autor: admin

Vrei sa devii independent si nu stii cum? Vrei sa fii propriul sef, sa muncesti si sa depui eforturi doar in interesul si folosul tau? Desi pare dificil de atins, daca apelezi la serviciile de consultanta potrivite, esti deja cu 3 pasi inainte pe anevoiosul drum al antreprenoriatului. 

Cauti cea mai simpla si usoara cale? Aceasta este o infiintare SRL 

Infiintarea unei societati cu raspundere limitata este cea mai raspandita si des intalnita forma de entitate juridica datorita raspunderii limitate a asociatilor. Acestia sunt responsabili pentru obligatiile societatii din care fac parte doar in limita aporturilor aduse in firma. Plus ca la societatea cu raspundere limitata, capitalul social minim va avea o valoare foarte redusa, asta e alt motiv pentru care marea majoritate a viitorilor antreprenori selecteaza acest tip de firma. 

Societatea cu raspundere limitata se poate constitui prin mai multe variante: 

  • Asocierea in scos de business a doi sau mai multi asociati;
  • Aportul unui singur asociat in SRL;
  • Asocierea cu asociati persoane fizice sau juridice, deoarece o societate se poate asocia cu o alta societate;
  • Asocierea cu cetateni romani sau straini, intrucat in Romania pot dobandi statutul de asociat inclusiv persoanele fizice sau juridice de alta cetatenie decat romana.

Institutiile publice din Romania solicita un dosar destul de stufos ce curpinde acte necesare SRL. In zilele noastre timpul este extrem de pretios, pe care oamenii trebuie sa il gestioneze cat mai eficient astfel incat sa-si indeplineasca obiectivele profesionale, familiale, personale. De ce sa il pierzi pe drumuri lungi la Registrul Comertului, ANAF si alte institutii de genul cand poti foarte usor apela la servicii de consultanta potrivite dorintelor tale profesionale? Exista solutii pentru absolut orice tip de inconvenienta intalnita iar o companie de consultanta ca Your-Consult, indubitabil va avea raspuns la orice neclaritate privitoare la infiintare firma.

Singura actiune pe care va trebuie sa o intreprindeti este sa puneti la dispozitie cateva acte de infiintare SRL si sa va bucurati de timp liber, personal si de calitate. 

Acte necesare deschidere firma de tip SRL pe care trebuie sa le pui la dispozitie: 

  • Copii dupa cartile de identitate ale viitoriilor asociati;
  • Copii dupa cartile de identitate ale viitorilor administratori;
  • Actul de spatiu al viitorului sediu social. Nu stii ce este un sediu social? 

Simplu. Este adresa de domiciliu al viitoarei firme, tot ce tine de documente juridice, corespondenta va fi transmis la sediu. Daca nu ai sediu social, compania de consultanta te ajuta si cu acest aspect. Atat de facil este. 

De dosarul ce cuprinde documentatia necesara, intocmita pe baza acelor acte necesare infiintare firma pe care le pui la dispozitie, se vor ocupa consultantii cu expertiza in domeniu. 

O companie ca Your-Consult poate croi drum pe anevoiasa cale a antreprenoriatului si a business-ului din Romania. Pe langa servicii de infiintare SRL mai exista o paleta larga de servicii: infiintare PFA, gazduire social, consultanta coduri CAEN, deschidere conturi bancare oriunde in lume, chair si cazier fiscal online. 

Nu mai pierde timp pretios in scop profesional cand exista cai mai facile spre a ajunge la afacerea mult dorita.

Articole relevante