Acasa Actualitate Ajungi mai rapid si in siguranta la destinatia de vacanta cu sistemele de navigatie moderne

Ajungi mai rapid si in siguranta la destinatia de vacanta cu sistemele de navigatie moderne

Autor: admin

Ajungi mai rapid si in siguranta la destinatia de vacanta cu sistemele de navigatie moderne

Vremea concediilor se apropie asa ca va puteti gandi deja la destinatii de vacanta si la drumul pana acolo. Pentru ca e mai ieftin sa mergi in strainatate decat sa-ti petreci vacanta in tara foarte multi turisti aleg sa se deplaseze cu masina personala pana in statiunea unde isi vor petrece concediul, evitand astfel aglomeratia din avioane sau din trenuri, autocare. Calatoria prin alte tari pana la destinatie poate fi destul de dificila daca nu ai un sistem de navigatie pe care sa te poti baza si care sa te ajute sa treci mai usor peste orice obstacol intalnit in cale.

Sistemele de navigatie au harti actualizate, date despre trafic sau alte tipuri de informatii foarte utile legate de vreme, de exemplu. Cu ajutorul lor ajungi rapid la destinatie si poti vedea in timp real unde te afli si cat mai ai pana la locul unde trebuie sa ajungi. Compatibile cu diverse modele de masini sistemele de navigatie moderne se monteaza rapid, firmele care le comercializeaza ofera si service si mentenanta, softwareul folosit este actualizat in permanenta si are o interfata intuitiva pentru o navigare cat mai simpla la drum lung.

Daca ai un Golf 4 poti achizitiona online sisteme de navigatie golf 4 la preturi excelente, cu dual zone, care permite ascultarea de muzica sau tv in timp ce ruleaza navigatia, cu toate comenzile pe volan, antena GPS si soft de navigatie 3D Full Europe. Materialele de calitate si finisajele deosebite, platforma tehnica superioara si componentele hardware foarte bune sunt doar cateva dintre caracteristicile unui sisteme de navigatie auto pentru Golf 4.

La acestea se adauga procesoarele puternice, memoria interna de stocare suficienta, avertizarea vocala a navigatiei, care nu intrerupe muzica de fundal, WiFi-ul si intrarile camera DVR pentru inregistrare trafic, diagnosticarea Obd direct pe ecran. Sistemele de navigatie golf 4 mai noi au si avertizare la detectarea prezentei camerelor de supraveghere si radar, harti la nivel stradal, functie de media player si radio sau redare de pe stick. Firmele care vand sisteme de navigatie auto pot oferi si camere marsarier si senzori de parcare cu afisaj video si avertizare acustica compatibile cu navigatia, pentru un drum cat mai simplu pana la destinatia de vacanta.

Articole relevante