Acasa Afaceri Alege TC Romania Crown Cool pentru echipamente HoReca calitative și suport service excelent

Alege TC Romania Crown Cool pentru echipamente HoReca calitative și suport service excelent

Autor: admin

Dacă ești în căutarea unor echipamente frigorifice și gastronomice de calitate, care să îți asigure eficiență și durabilitate, atunci ar trebui să îți îndrepți atenția către popularul brand TC Romania Crown Cool. Acesta este unul dintre cei mai importanți furnizori de echipamente profesionale pentru domeniul HoReCa din România, cu o experiență de mai multe decenii în domeniu.

De ce să apelezi la TC Romania Crown Cool?

Când vine vorba de dotări de acest gen pentru afacerea ta, nu vrei să faci compromisuri. Vrei să ai parte de cele mai bune produse, care să îți garanteze performanță și siguranță și să îți crească profitul, să te ajute să reziști într-un domeniu atât de competitiv. 

TC Romania Crown Cool – producător și distribuitor de soluții și echipamente profesionale clienților activi în domeniul HoReCa, este foarte popular în rândul profesioniștilor, de aceea merită să apelezi cu încredere la serviciile sale, după ce vezi portofoliul de produse existent pe site-ul tcromania.com. 

O să ai plăcuta surpriză de a descoperi aici o paletă foarte largă de echipamente de calitate, pe care poți să le comanzi la prețuri foarte bune. Mai mult decât atât, există frecvent promoții, lichidări de stoc, campanii în cadrul cărora unele dintre ele sunt vândute la reducere. Așa vei putea face economii importante în bugetul firmei tale.

Argumente principale pentru care merită să colaborezi cu TC Romania Crown Cool:

  • seriozitate și încredere;
  • prețuri competitive;
  • suport service;
  • rapiditate;
  • echipamente personalizate;
  • sortiment diversificat.

TC Romania Crown Cool:

– este unul dintre principalii furnizori de echipamente frigorifice și gastronomice profesionale pe piața din România, ce face parte din Grupul Internațional Thermotechnika Crown Cool, prezent în 6 țări din Europa Centrală, cu o experiență de peste 40 de ani;

– oferă profesioniștilor din domeniu prețuri competitive, promoții și oferte speciale pentru produsele proprii și importate, lucru posibil datorită volumului mare de vânzări anual pe care îl înregistrează;

– deține o rețea de service performantă, prezentă în toate județele României, cu dotări de ultimă generație și pregătire profesională a angajaților, în conformitate cu cele mai înalte standarde europene;

– produce și personalizează echipamente frigorifice în funcție de cerințele clienților, integrându-le perfect în orice tip de spațiu de unitate HoReCa.

Dacă vrei să afli mai multe despre echipamentele HoReCa de la TC Romania Crown Cool, poți vizita site-ul lor oficial sau să îi contactezi direct, prin telefon sau email.

De ce merită să apelezi la compartimentul de service de la TC Romania Crown Cool?

Dacă echipamentul tău frigorific sau gastronomic are o defecțiune în perioada de garanție și post-garanție, poți apela la service-ul TC Romania Crown Cool pentru a beneficia de intervenție rapidă și gratuită. 

Rezumând, există mai multe motive pentru a colabora cu un furnizor bun de echipamente HoReCa precum TC Romania Crown Cool, ca profesionist în domeniu. Iată câteva dintre cele mai importante:

Calitatea echipamentelor. Un furnizor bun de echipamente HoReCa va furniza produse de calitate superioară, care sunt proiectate să reziste în condițiile dure ale utilizării profesionale. Acestea pot fi mai scumpe decât produsele obișnuite de consum, dar investiția în echipamente de calitate va fi mai benefică pe termen lung, deoarece acestea vor dura mai mult și vor fi mai fiabile.

Gama largă de produse. Un furnizor bun de echipamente HoReCa va oferi o gamă largă de produse pentru a-ți desfășura afacerea într-un mod eficient și profesionist.

Expertiza. Un furnizor bun de echipamente HoReCa va avea experiență și cunoștințe extinse despre industria alimentară și necesitățile profesionale ale clienților lor. El poate oferi consultanță și sfaturi utile despre achiziționarea de echipamente și poate recomanda cele mai bune produse pentru afacerea ta, astfel încât să obții rezultatele dorite.

Serviciul clienți. Un furnizor bun de echipamente HoReCa va oferi un serviciu excelent pentru clienți, inclusiv livrare promptă, service și asistență tehnică pentru produsele achiziționate. Acestea sunt aspecte foarte importante pentru a asigura funcționarea fără probleme a afacerii tale pe termen lung.

Date de contact TC Romania Crown Cool:

Crown Cool SRL – România – str Topliţa, nr. 155, Miercurea Ciuc, jud. Harghita;

telefon: (+40) 726 308 900; fax: (+40) 266 315 068;

site: www.tcromania.com; e-mail: office@tcromania.com.

Articole relevante