Acasa Romania Avantajele si particularitatile tavanelor extensibile

Avantajele si particularitatile tavanelor extensibile

Autor: admin

1.Tavanele extensibile sunt realizate din material plastic. Permite crearea unei suprafete absolut uniforme cat si a unor suprafete complexe din punct de vedere structural: plafoane cu niveluri multiple, bolte etc.

2.Materialul alb ori satinat te ajuta sa obtii efectul unui plafon perfect neted

3.Este nevoie de 3 pana la 5 ore pentru a instala un tavan extensibil cu un nivel si 2 pana la 3 zile pentru a instala un tavan cu nivele multiple (in functie de complexitatea structurii).

4. Plafonul extensibil nu necesita multa intretinere si are proprietati de respingere a prafului. Daca este nevoie, plafonul poate fi spalat si curatat.

5.Spatiul format intre tavanul real al camerei si tavanul extensibil poate gazdui toate tipurile de solutii ingineresti care vor ramane astfel ascunse. Daca este necesar, poti plasa in spatele tavanului extensibil inclusiv materiale de izolare termica si izolare fonica.

6.Tavanele extensibile sunt impermeabile. In cazul inundatiilor provocate de vecinul de la etajul de deasupra, un tavan extensibil poate mentine pana la 100 de litri de apa pe 1m2. Ulterior, un meserias poate scoate cu usurinta apa acumulata prin deschiderea unui capat al tavanului. Dupa ce apa a fost indepartata, capatul deschis al plafonului este reinstalat.

7. Pentru un design mai special puteti opta pentru tavane extensibile luminoase. Este vorba despre un sistem care combina tavanele extensibile translucide/transparente cu un sistem de iluminare (tuburi cu lumina fluorescenta sau benzi Led). Aceste tavane luminoase dau  posibilitatea de a crea o lumina difuza, vie, calda sau RGB pentru a rezulta un element unic al casei dvs.

8.Tavanele extensibile impiedica acumularea umiditatii si a mucegaiului, lucru care le face perfecte pentru instalarea lor in bai, saune si piscine.

9.Instalarea si demontarea usoara a tavanului extensibil permite accesul rapid la toate echipamentele ascunse in spatele acestuia.

10. Reinstalarea tavanului extensibil nu afecteaza in nici un fel calitatea acestuia.

11. Acest tip de tavan permite instalarea oricarui tip de instalatii luminoase: lustre, aplici etc.

12. Aveti posibilitatea de a alege tavanul extensibil dorit dintr-o gama vasta de texturi si culori diferite, in functie de gustul fiecaruia si designul locuintei.

Daca sunteti interesati de tavane extensibile, puteti gasi mai multe pe site.

Articole relevante