Acasa Afaceri Avantajele unei vitrine frigorifice

Avantajele unei vitrine frigorifice

Autor: admin

Depozitarea bauturilor la o temperatura optima va ajuta la pastrarea lor in stare proaspata pentru o perioada lunga de timp. Exista frigidere care pot depozita bauturile la rece si pot, totodata, permite prezentarea lor. Este vorba despre vitrine frigorifice verticale, elemente  excelente pentru o afacere de succes.

Vitrinele frigorifice orizontale, spre exemplu, se recomanda magazinelor alimentare care trebuie sa-si pastreze produsele la rece. De asemenea, restaurantele au produse alimentare perisabile care trebuie depozitate la temperaturi scazute, cu ajutorul dulapurilor frigorifice de refrigerare si congelare.

Exista o gama larga de vitrine frigorifice verticale disponibile pe piata, care se diferentiaza in functie de dimensiuni, forma, capacitate si in functie de produsele alimentare carora sunt destinate. Acestea sunt echipate cu cea mai recenta tehnologie si sunt eficiente din punct de vedere energetic. Astfel de frigidere sunt concepute pentru a avea diferite intervale de temperatura, in functie de tipul de produse alimentare pe care ar trebui sa le afiseze.

Iata doua dintre cele mai importante motive pentru a achizitiona o vitrina frigorifica orizontala:

1. O buna vizibilitate a produselor

Avand usi din sticla, aceste frigidere sunt ideale pentru magazinele alimentare, deoarece ofera o vizibilitate excelenta asupra produselor stocate. Acest lucru constituie o modalitate excelenta de a atrage clientii.

Patiseriile sau cofetariile pot expune in astfel de vitrine de cofetarie verticale produse precum prajituri, briose si alte produse de panificatie. Restaurantele folosesc aceste frigidere pentru a prezenta produse cum ar fi cele din carne sau peste. Altfel spus, vitrinele frigorifice sunt o modalitate perfecta de a face publicitate produselor alimentare pe care le aveti de oferit clientilor. De aceea, amplasarea acestor frigidere in localul/magazinul dvs. trebuie sa fie una strategica pentru ca clientii sa fie atrasi.

2. Eficienta

Usa de sticla permite clientilor sa aiba vizibilitate asupra produselor si asta inseamna ca nu trebuie sa deschida usa iar si iar. Acest lucru va reduce semnificativ consumul de energie al vitrinei.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Articole relevante