Acasa Afaceri Capacitatea unui MacBook Pro 2021 din magazinul Quickmobile

Capacitatea unui MacBook Pro 2021 din magazinul Quickmobile

Autor: admin

Orice pasionat de laptopuri asteapta cu nerabdare aparitia unui nou model si a noi componente hardware dar si software mai bune pentru a-si pune la dispozitie un sistem puternic si eficient in toate sarcinile pe care trebuie sa le dezvolte. 

Ca si in cazul altor dispozitive si gadgeturi, si laptopurile sunt imbunatatite sau mai bine spus, aduse la o noua versiune, o data cu aparitia de noi tehnologii si componente care sa le faca mai performante. Exista asadar atat modele economice, cu o configuratie mai slaba cat si modele high-end, care le pun la dispozitie utilizatorilor cele mai bune si mai performate configuratii existente in momentul de fata. Si fara indoiala ca un utilizator care se afla la nivelul experimentat si are nevoie de un sistem puternic pentru a rula cele mai pretentioase aplicatii va cauta un laptop de top.

In magazinul Quickmobile, in ceea ce priveste performantele de top, gasim in exclusivitate cele mai noi modele de laptopuri Apple si anume MacBook Pro 16 2021 si MacBook Pro 14 2021. Acestea duc performantele de rulare ale oricarui program la un nou nivel, printr-o configuratie extrem de puternica. 

Cu ajutorul noilor procesoare cu cip M1 Pro si M1 Max, aceste dispozitive pot face fata la orice tip de sarcina si sunt perfecte pentru multi tasking, utilizatorii avand posibilitatea de a conecta la laptop pana la 3 monitorare in acelasi timp.

De la o aplicatie la alta, consumul se imparte intre procesor, memoria RAM sau cea video. Dar, fiecare dintre acestea sunt ales pentru a face fata fara probleme. Cu procesorul, care poate atinge in modul Turbo pana la 4.5GHz, memoria RAM de pana la 32GB si placa video de 4GB GDDR6 nici o aplicatie nu va crea probleme. 

De asemenea, tot in ceea ce priveste performantele, nici sistemele audio incorporate si ecranele de cea mai buna calitate nu sunt mai prejos. Cu un sunet clar si puternic precum si o imagine cu un aspect cat mai real si extrem de clara, un astfel de dispozitiv ne ofera totul la cele mai inalte standarde.

Iar pentru a intregi un astfel de ansamblu, tot in exclusivitate gasim pe Quickmobile castile wireless Apple AirPods 3, a 3-a generatie a acestui model. Oferindu-ne posibilitatea de a le conecta la majoritatea dispozitivelor Apple, cu conditia ca acestea sa aiba instalata cea mai noua versiune a sistemului de operare, castile pot fi asadar utilizate si impreuna cu unul dintre modelele Mac mai sus mentionate, pentru momentele in care vrem sa facem ceva in liniste, sa nu fim deranjati sau sa deranjam pe cineva din jur.

Cea mai avantajoasa metoda prin care putem obtine unul dintre aceste produse exclusive este sa devenim afiliat al magazinului Quickmobile. Prin programul lor de afiliere avem ocazia de a obtine extra reduceri si oferte speciale pentru achizitionarea produselor din magazin. Nu trebuie sa depunem mari eforturi in a deveni si ramane afliliat. Singuru lucru pe care trebuie sa il facem este sa recomandam si celorlalti produsele Quickmobile, acestia sa achizitioneze cat mai multe, iar noi sa ne bucuram de avantajele pe care le obtinem.

Articole relevante