Acasa Corporate Ce avantaje ofera o tabla magnetica la birou

Ce avantaje ofera o tabla magnetica la birou

Autor: admin

Ce avantaje ofera o tabla magnetica la birou

Unul din cele mai populare si mai des intalnite dispozitive, nelipsite din birouri si sali de clasa este tabla magnetica. O astfel de tabla reprezinta una din cele mai atractive si mai interactive modalitati de a promova informatia in randul mai multor oameni in cadrul unui birou sau a unei sali de curs.

Folosirea unei table magnetice in birou poate reprezenta o modalitate constructiva de a comunica cu angajatii. In plus, acest tip de dispozitiv a schimbat modul in care interactioneaza oamenii intre ei si creeaza sentimentul de apartenenta la un loc de munca.

De ce sa cumperi o tabla magnetica?

Tabla magnetica reprezinta un mod interactiv si constructiv de comunicare si de transmitere a informatiilor intre oameni. Aceasta este de mare folos, comparativ cu alte instrumente de comunicare:

  • in primul rand, o tabla magnetica va atrage angajatii, le va oferi acestora posibilitatea de a scrie si de a citi informatiile importante care inainte erau transmise prin e-mail-uri sau prin alte mijloace de comunicare. Pentru ca online informatiile nu ajung mereu la toata lumea, iar angajatii pot sterge din greseala e-mail-urile sau mesajele primite, acestia pot pierde ceva foarte important;
  • folosirea unei table magnetice atrage atentia fiecarui angajat in parte, astfel incat nimeni sa nu piarda nicio informatie vitala;
  • in plus, aceasta va starni interes si va avea un efect puternic asupra performantei angajatilor la locul de munca. Se intampla adesea ca termenele importante sa fie uitate de angajati si acestia sa aiba experiente negative cu clientii. Folosirea la locul de munca a tablei magnetice presupune transmiterea informatiilor cu usurinta, solicitarea diferitelor sarcini ale angajatilor, verificarea termenelor importante zi de zi;
  • de asemenea, in functie de importanta acestora, mesajele pot fi postate in diferite culori indicand importanta informatiilor pentru angajati. Spre exemplu, informatiile foarte importante pot fi scrise in culoarea rosie.

Tabla magnetica este un dispozitiv care asigura construirea relatiilor intre angajati

Interactivitatea este un alt avantaj al tablei magnetice, deoarece in cadrul unui birou angajatii mai si socializeaza intre ei, ceea ce inseamna ca pe acest dispozitiv se pot redacta evenimente care au loc dupa orele de program, incurajand angajatii sa interactioneze ca si prieteni si sa isi creeze o buna relatie de colegialitate. Pe tabla magnetica se pot afisa intalniri importante, conferinte, cursuri de pregatire, teambuilding-uri, iar lista poate continua.

Popularitatea tablei magnetice

La inceput, tabla magnetica a castigat popularitatea in institutiile de invatamant, inlocuind vechile table negre sau verzi. Popularitatea tablei magnetice se datoreaza faptului ca praful de creta nu se mai imprastie, acestea pot fi sterse mult mai usor, nu lasa mizerie in urma, aerul din sala este mult mai curat, iar informatiile sunt mult mai vizibile decat in cazul cretei colorate. Tablele magnetice si-au continuat traiectoria si si-au castigat popularitatea in marile companii, in sediile de birouri, fiind ideale in sali de sedinte, pentru prezentari sau ca avizier.

Articole relevante