Acasa Bani Ciolos vine cu cifre pentru a combate „oamenii agresivi si lipsiti de bun simt”. Iata cati bani europeni au intrat in Romania in mandatul guvernului tehnocrat

Ciolos vine cu cifre pentru a combate „oamenii agresivi si lipsiti de bun simt”. Iata cati bani europeni au intrat in Romania in mandatul guvernului tehnocrat

Autor: admin

Fostul premier Dacian Ciolos sustine ca „oamenii agresivi” care se ocupa de comunicarea coalitiei de guvernare au convins o parte buna din romani ca Guvernul Ciolos a fost „zero” la absorbtia fondurilor europene, aceasta fiind cauza pentru care multi i-au si votat.

„Comunicarea coalitiei de guvernare este facuta de oameni agresivi si cel mai adesea lipsiti de bun simt. Oameni care traiesc din scandal si minciuna. Oameni platiti sa acopere adevarul cu mult, mult zgomot. Ei au reusit sa convinga o buna parte a romanilor ca Guvernul Ciolos a fost ‘zero’ la absorbtia fondurilor europene si multi i-au votat”, a scris miercuri pe Facebook Dacian Ciolos.

El arata ca, dupa trei guverne „ale domnului Dragnea”, pot fi comparate cifrele, cu ajutorul unui grafic facut de o organizatie independenta.

„Acum, dupa trei guverne ale domnului Dragnea, putem sa comparam cifrele pe un grafic clar facut de o organizatie independenta. Daca noi am fost guvernul zero atunci, comparativ, guvernele PSD/ALDE sunt cateva miliarde bune pe minus. Si asta nu numai la fonduri europene”, adauga fostul premier.

Potrivit graficului, in mandatul Guvernului Ciolos s-au incasat de la bugetul UE 7,3 miliarde de euro, in timp ce in mandatele Grindeanu si Tudose s-au incasat doar 4,8 miliarde de euro.

Foto: Facebook/ Dacian Ciolos

El subliniaza ca 2016 a fost cel mai performant an, avand in vedere ca atunci s-a inregistrat cea mai mare absorbtie de fonduri europene din 2007 pana in prezent.

„Restul e minciuna, propaganda, manipulare si mult scandal. Romania are nevoie de profesionalism si bun simt si nu de politica de circ si mici atat de specifica coalitiei de guvernare”, a conchis Dacian Ciolos.

Reactia vine in contextul in care mai multe voci din coalitia de guvernare au criticat Guvernul Ciolos in ceea ce priveste gradul de absorbtie al fondurilor europene.

Un exemplu recent este ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb. Raspunzand unor critici aduse de presedintele Iohannis pe marginea acestui subiect, Plumb a invocat „greaua mostenire” de la Guvernul Ciolos si i-a cerut lui Iohannis sa lase PSD-ul sa guverneze.

„Am vazut ca domnul presedinte Iohannis este preocupat de faptul ca PSD nu ar lupta cu fondurile europene. Am vazut ca domnul presedinte a spus ca este ingrijorat de faptul ca Guvernul nu ar fi absorbit suficiente fonduri europene.

Domnul presedinte Iohannis mimeaza ca este ingrijorat pentru ca, daca, intr-adevar, ar fi fost ingrijorat, atunci …citeste mai departe despre „Ciolos vine cu cifre pentru a combate „oamenii agresivi si lipsiti de bun simt”. Iata cati bani europeni au intrat in Romania in mandatul guvernului tehnocrat” pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: http://www.business24.ro/fonduri/stiri-fonduri/ciolos-vine-cu-cifre-pentru-a-combate-oamenii-agresivi-si-lipsiti-de-bun-simt-iata-cati-bani-europeni-au-intrat-in-romania-in-mandatul-guvernului-tehnocrat-1594719

Articole relevante