Acasa Diverse Crimă pe șosele, după Sărbători! A fost nevoie de elicopter. Ce recomandă Poliția

Crimă pe șosele, după Sărbători! A fost nevoie de elicopter. Ce recomandă Poliția

Autor: admin

Traficul rutier este aglomerat  pe toate drumurile naţionale şi în special pe Valea Prahovei, din acest motiv circulaţia maşinilor care vin de la munte spre Bucureşti fiind deviată pe DN 1A. Peste 1.400 de poliţişti rutieri sunt în teren şi sunt în funcţiune aproximativ 300 de aparate Radar, a declarat chestorul de poliţie Florentin Brăcea, directorul Direcţiei Rutiere din cadrul Poliţiei Române.

”Ne aşteptăm la valori ridicate de trafic pe toate drumurile naţionale. La această oră, avem pe DN 1 trafic aglomerat pe raza staţiunilor montane Predeal-Sinaia. S-a dispus devierea traficului pe DN 1A de la Braşov. Valori ridicate de trafic sunt şi pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, DN 2, DN 65, DN 7. Colegii mei sunt prezenţi la dirijare, sunt prezenţi la fluidizare”, a declarat, luni la prânz, chestorul Florentin Brăcea, citat de Realitatea.

El a precizat că sunt peste 1.400 de poliţişti rutieri în teren şi sunt în jur de 300 de aparate Radar.

 

De la ora 15 a intrat şi elicopeterul

 

„Începând cu orele 15:00, pentru că ne aşteptăm după ora 12:00, când se eliberează camerele de hotel şi pensiuni, iar cei care şi-au petrecut Sărbătorile pascale la aceste pensiuni să plece şi să fie un prim val de aglomeraţie şi pe seară ne aşteptăm din nou la aglomeraţie”, a mai spus Brăcea.

Potrivit news.ro, în ultimele 4 zile, s-au înregistrat 98 de accidente grave cu 18 persoane decedate şi 13 rănite grave, fiind însă mai puţine faţă de anul trecut.

Poliţiştii le recomandă celor care se întorc astăzi acasă din minivacanţa de Paşti să conducă atent şi cu prudenţă şi să respectaţi indicaţiile poliţiştilor din teren.

”Vă recomandăm să conduceţi prudent, fără bruscarea comenzilor vehiculelor şi să efectuaţi fiecare manevră doar după o temeinică asigurare. Evitaţi efectuarea depăşirilor care, în condiţiile unui trafic rutier aglomerat, se dovedesc extrem de periculoase. Circulaţi cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, în special când se circulă în coloană. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, se impune şi mărirea distanţei în mers între vehicule”, sunt recomandările poliţiştilor.


 

Alte articole

Pagina 1 din 2

Sursa: http://www.capital.ro/crima-pe-sosele-dupa-sarbatori-a-fost-nevoie-de-elicopter-ce.html

Articole relevante