Acasa Diverse Cum sa iti amenajezi o baie plina de personalitate?

Cum sa iti amenajezi o baie plina de personalitate?

Autor: admin

Fiecare incapere din locuinta noastra are rolul sau aparte, sufrageria, cea mai eleganta dintre toate, este evident spatiul in care frecvent ne primim invitatii, au loc mese festive, se aduna toata familia pentru a petrece timp impreuna, dormitotul este dedicat in special odihnei si somnului, bucataria se umple de aromele bucatelor preparate acasa, iar baia are rolul sau special pentru igiena celor care locuiesc in acea casa. Si pentru amenajarea fiecarei incaperi in parte vom depune eforturi si ne vom intrebuinta inspiratia si creativitatea pentru a le transforma in spatii functionale, confortabile si cu un aspect cat mai placut si primitor.

De aceea, ne vom propune cu siguranta si cand vine vorba despre amenajarea baii sa obtinem un aspect deosebit, care sa intruneasca toate conditiile noastre referitor la confort si design. Asa ca vom cauta solutii care sa o personalizeze, sa ii dea un aer special, s-o individualizeze printre alte camere cu rol similar, care de regula, au foarte multe puncte in comun, urmand parca acelasi scenariu.

Si pentru ca ne propunem sa ne abatem de la linia clasica, avem la indemana cateva elemente care vor contribui cu siguranta la crearea acelei atmosfere diferite pentru baia noastra. Daca in ceea ce priveste instalatiile sanitare  nu avem prea multe variante speciale, doar mici particularitati care tin de designul acestora, un rol –cheie il pot avea piesele de mobilier care vor inzestra aceasta camera.

Ne putem inspira din reviste de specialitate cu modele deosebite, la care vom adauga notele personale, pentru a le oferi originalitate, apoi vom apela la o echipa de profesionisti, vezi LandScapeConcept, care realizeaza, tinand cont de sugestiile si propunerile fiecarui client, piese de mobilier diverse, de utilitate casnica, precum si cu specific industrial, respectiv pentru farmacii, cafenele, restaurante, birouri, mobilier spitale la comanda.

Principalele avantajele reprezentate de mobila la comanda sunt posibilitatea de a folosi eficient spatiul baii, prin piese realizate pe masuri potrivite, cu designul ales de client, in culorile si materialee propuse de acesta.

De asemenea, pentru a da personalitate baii, putem opta la decorarea acesteia chiar cu unul sau cateva tablouri care redau imagini din natura, abstracte, urbane sau orice decor ne poate oferi relaxare. Totodata, cateva ghivece cu plante decorative, care rezista bine la aerul mai umed din baie, vor contribui la crearea unei atmosfere extrem de placute si reconfortante in baie.

Articole relevante