Acasa Actualitate Cursurile de limba germană pentru începători de la Global Learning sau cum poate învăța jucându-se

Cursurile de limba germană pentru începători de la Global Learning sau cum poate învăța jucându-se

Autor: admin

Copilul tău petrece prea mult timp în fața calculatorului vizionând tot felul de materiale inutile care mai mult pot dăuna decât să îi aducă vreun folos? Te consolezi uneori spunându-ți că o parte dintre cunoștințele lui provin din mediul online și chiar poți fi uimit/-ă de anumite informații pe care ți le transmite. Se spune că generația actuală poate învăța engleza din zbor, doar privind anumite materiale video.

Ce-ar fi dacă ar învăța și germana în același mod, având acces la înțelegerea unei limbi străine pe care nu o cunoaște oricine și mărindu-și astfel șansele către un viitor promițător? Poate face primul pas accesând cursurile de limba germană pentru începători de la Global Learning. Acestea se desfășoară online prin intermediul unor materiale video și aplicații interactive care fac ca experiența învățării să fie posibilă prin joc și distracție.

Ce conțin pachetele de limba germană pentru începători de la Global Learning?

Obiectivul cursurilor de limba germană pentru începători de la Global Learning vizează însușirea de către copii a unor cuvinte, expresii și propoziții uzuale. Cu ajutorul a 55 de filmulețe interesante, în care personaje haioase sunt plasate în diferite contexte, în care interacționează unele cu celelalte, își pun întrebări și oferă răspunsuri în situații diverse, cei mici vor putea înțelege semnificația cuvintelor și expresiilor unei limbi străine cu care nu sunt familiarizați.

Situații și locuri obișnuite, cunoscute copiilor, cum ar fi locul de joacă, parcul de distracții, școala, grădinița, supermarketul, parcul vor constitui cadrele în care au loc dialogurile și interacțiunea personajelor. Corelarea imaginilor cu sunetul și cuvintele în limba germană va asigura înțelegerea și reținerea vocabularului elementar al acestei limbi străine. Recapitularea, tot prin materiale video, a conținuturilor lecțiilor, precum și aplicațiile interactive de la sfârșitul fiecărei unități de studiu le vor consolida cunoștințele.

Cum împaci cursurile online cu programul copilului?

Nu trebuie să îți faci probleme în legătură cu orarul cursurilor și integrarea lor în programul copilului. Indiferent că este la școală, la grădiniță sau în vacanță, va putea să acceseze cursurile oricând dorește, după plata taxei de acces. Mai mult, materialele de curs la limba germană pentru începători vor putea fi descărcate în calculator și reluate oricând dorește sau oricând este nevoie de recapitularea cuvintelor și expresiilor și de consolidarea vocabularului.

Deci indiferent că învață de dimineață sau după amiază, copilul va putea să își construiască singur orarul lecțiilor de germană. Indiferent de vârstă, totul poate fi privit ca un prilej de distracție. Exercițiile aplicative sunt construite astfel încât să fie incitante, iar rezolvarea lor să îl ajute pe copil să gândească și să se exprime potrivit regulilor gramaticale ale limbii germane. Învățarea acestei limbi străine va deveni ulterior mult mai ușoară după asigurarea acestei baze elementare, în care copilul devine familiar cu sonoritatea germanei, cu regulile de pronunțare a cuvintelor și cu principalele elemente de vocabular.

Cursurile de limba germană pentru începători de la Global Learning reprezintă o modalitate eficientă și utilă de învățare a unei limbi străine de circulație internațională stăpânită de puțini vorbitori de limba română. Prin joc și distracție, petrecând timp cu folos în fața calculatorului, copilul dobândește cunoștințe de vocabular, expresii și propoziții uzuale în limba germană, pe care le va putea folosi ulterior ca bază pentru aprofundarea acestei limbi, dar și practic, în anumite situații în care cunoașterea germanei ar putea fi utilă.

Articole relevante