Acasa Actualitate De ce este SevaEdu institutia educationala ideala pentru copilul tau?

De ce este SevaEdu institutia educationala ideala pentru copilul tau?

Autor: admin

Alegerea institutiei de invatamant potrivita pentru copiii lor este una dintre cele mai mari responsabilitati cu care se confrunta parintii. Mamele si tatii au astazi la dispozitie posibilitatea de a-si inscrie micutii la SevaEdu, o scoala cu programa finlandeza care isi deschide portile pentru toti elevii care isi doresc sa se bucure de un mediu de invatare foarte placut, dar si de o atmosfera minunata, care sa ii stimuleze in ceea ce priveste relatiile interpersonale si respectul pentru aproapele lor. Parintii pot descoperi in acest articol principalele motive pentru care trebuie sa isi cantareasca bine alegerea cand vine vorba despre scoala la care isi inscriu copiii!

Profesori extrem de bine pregatiti la SevaEdu

Toti dascalii care predau la SevaEdu sunt extrem de bine pregatiti, dispun de metode de invatare moderne si eficiente si au capacitatea de a-i atrage pe cei mici spre tot ce inseamna cunoasterea celor mai importante materii pentru ei. Mai mult, profesorii au urmat cursurile unor universitati de top din Europa, din dorinta de a-si modela stilul de lucru si de a contribui activ la construirea unei fundatii solide pentru generatiile tinere!

Un mediu placut si atractiv

In ceea ce priveste salile de clasa, ele sunt dotate cu toate obiectele necesare pentru un mediu placut si atractiv, incepand de la piesele de mobilier si pana la ustensilele moderne pentru scris. Este vorba despre un mediu in care elevii vin cu drag in fiecare zi si unde se simt in siguranta!

Incurajarea incluziunii sociale

Pe langa faptul ca micutii au parte de cursurile obligatorii din programa de invatamant, acestia sunt incurajati sa participe activ la incluziunea sociala si este explicat cat de important este sa trateze pe toata lumea cu respect, indiferent de rasa, sexul si culoarea acestora. Este esential ca toti copiii sa aiba aceasta mentalitate inca de la varste fragede, pentru a se putea modela frumos in timp si

Activitati extra-curriculare interesante

Un alt motiv pentru care parintii pot lua in considerare inscrierea copiilor la scoala cu programa finlandeza este ca aici sunt organizate in mod periodic activitati extra-curriculare interesante, care sa stimuleze creativitatea celor mici si care, in acelasi timp reprezinta o piatra de temelie pentru relatia parinti-copii. De exemplu, Autumn Day, Children’s Day si Day with dads sunt doar cateva dintre activitatile la care au acces elevii si in timpul carora se pot bucura

Incurajarea dezvoltarii aptitudinilor personale

Nu in ultimul rand, profesorii de la scoala cu programa finlandeza cauta in permanenta sa incurajeze elevii sa isi descopere si sa isi dezvolte pasiunile, indiferent daca este vorba despre muzica, pictura sau despre inclinatii asupra limbilor straine.

Alegerea institutiei de invatamant pentru tinerele domnisoare si pentru tinerii cavaleri este extrem de important pentru modul in care acestia se vor dezvolta pe termen lung. Este extrem de important ca parintii sa actioneze cu responsabilitate si cu certitudinea ca profesorii de la scoala sunt cei mai buni si ca le vor fi copiilor intotdeauna alaturi!

Articole relevante