Acasa Romania De ce merita sa aplici pentru un program work and travel in SUA

De ce merita sa aplici pentru un program work and travel in SUA

Autor: admin

Studentii din lumea intreaga vin in fiecare an in Statele Unite ale Americii prin programe work and travel, reusind sa imbine astfel utilul cu placutul. Mizand pe un job sigur care le aduce banii necesari, dar si pe cazarea asigurata, beneficiarii work and travel se bucura in America de o multime de lucruri, incepand de la descoperirea istoriei locale, pana la mancarea specifica si faptul ca pot lega noi prietenii. La randul lor,  americanii invata de la vizitatorii internationali si descopera noi culturi.

Iata cateva avantaje pe care ti le ofera un program work and travel USA:

Descoperi lucruri noi despre cultura americana

Lucrul si interactiunea cu americanii permit elevilor straini nu doar sa lege prietenii, ci si sa invete lucruri noi despre cultura americana din perspectiva locala. Cultura este o parte importanta a vietii oamenilor. Ea influenteaza modul de a privi lucrurile, valorile personale, umorul, sperantele, loialitatea si temerile lor. Deci, atunci cand lucrati cu oameni si construiti relatii cu ei, va ajuta sa aveti o anumita perspectiva si intelegere a culturilor lor. Dar, pe masura ce exploram cultura, este important sa ne amintim cat de multe avem in comun.

Abilitati interculturale intr-o lume globalizata

Companiile din toate tipurile de industrii colaboreaza cu parteneri si clienti internationali. Cu aceasta ocazie ai ocazia sa cunosti noi locuri de munca, cu oameni din mai multe tipuri de culturi care lucreaza impreuna. Programul Work and Travel permite vizitatorilor sa lege noi prietenii si relatii si sa invete cum sa vorbeasca si sa interactioneze cu oameni din alte culturi.

Lucrati in medii noi

Sa muncesti si sa traiesti intr-o tara noua si intr-o cultura necunoscuta ofera o experienta extraordinara pentru tinerii veniti in America. Schimbul cultural implica adesea adaptarea la un mediu nou.

Va faceti noi prieteni

Una dintre cele mai bune caracteristici ale programelor  Work and Travel este sansa de a va face noi prieteni, atat la locul de munca cat si in afara lui.

Va specializati din punct de vedere profesional

Atat in cadrul programelor Work and Travel, dar mai ales prin programe de tip intership USA ai posibilitatea de a te specializa in diverse domenii. Se face training prin rotatie la fiecare department care are legatura cu domeniul ales. In felul acesta vei putea sa aplici cunostintele dobandite in tara ta si in viitoarea ta cariera.

Articole relevante