Acasa Bani Doar o luna pana la TNI, cel mai MARE targ imobiliar din 2008 pana astazi!

Doar o luna pana la TNI, cel mai MARE targ imobiliar din 2008 pana astazi!

Autor: admin

Ultima SANSA de inscriere pentru compani! OFERTA RECORD! 120 de ansambluri imobiliare scoase la vanzare!

Cel mai MARE targ imobiliar din ultimii 10 ani, ACUM este si mai MARE! Doar o luna a mai ramas pana la Targul National Imobiliar TNI ce se va desfasura in perioada 18-20 mai la Palatul Parlamentului, Sala Unirii.

TNI reuneste cea mai variata oferta de locuinte, iar ACUM sunt scoase la vanzare ultimele 6 STANDURI pentru companii.

Printre expozantii TNI se numara: Arcadia Apartments Domenii, Afi City, Luxuria Domenii Residence, Pipera Lake, Adora Pipera, La Gloire, Metropolitan Residence, 21 Residence, Amber Gardens, Greenfield, Laguna Residence, Catted Residences Pipera, Trend Residence, Moghioros Park Residence, Cubic Residence, etc.

Peste 120 de companii active in segmentul imobiliar au ales sa participe la editia TNI din 18-20 MAI pentru a-si creste notorietarea si a accelera ritmul vanzarilor.

Ca noutate la un targ de profil, evenimentul de luna viitoare va fi de impact atat pentru segmentul rezidential, cat si pentru cel OFFICE, reunind pe langa cele mai atractive oferte de locuinte si spatii de birouri.

Cel mai mare si influent eveniment dedicat segmentului imobiliar are deja o istorie de 14 ani si 28 de editii de succes. Targul National Imobiliar TNI reprezinta expozitia in care dezvoltatorii si agentiile se promoveaza intensiv, stabilesc contact direct cu publicul interesat de achizitii imobiliare si realizeaza vanzari chiar pe durata pe celor 3 zile de targ. Participarea la eveniment in calitate de expozant are efecte benefice atat imediate, prin accesul facil la publicul tinta intr-un singur loc, utilizand resurse financiare si umane minime, dar si pe termen lung, prin cresterea brand awareness-ului si networking„, declara Cristina BERCEA, PR Manager al evenimentului.

Cele mai citite articole

Va invitam sa participati la TNI, 18-20 MAI 2018, Palatul Parlamentului, Sala UNIRII!

Pentru informatii suplimentare si date de contact accesati www.targulnationalimobiliar.ro.

Program de vizitare: Vineri, Sambata: 10.00 – 19.00; Duminica: 10.00 – 16.00;
Bilet intrare: 10 RON

Organizator: BDOBC Business Center
Partener Oficial: Arcadia Apartments Domenii;
Parteneri: AFI City, AFI Tech Park Business Campus, Imobiliare.ro, Romania Green Building Council (ROGBC), Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania (APAIR), Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania (AAECR), Asociatia Romana a Electricienilor (AREL), Mervani Invest;
Eveniment sustinut de HomeZZ.ro;
Parteneri Media: Imopedia.ro; Titirez.ro; Agerpres; Mediafax; Curierul National; Casa Lux; Casa de vacanta; Practic-Idei pentru casa, gradina si apartament; Real Estate Magazine, Luxury Rich and Famous; Stirile Imobiliare.ro; Bursa Constructiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Arena Constructiilor; Business24; StirileImobiliare.ro; Casesigradini.ro; Magazinuldecase.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidential.net; Anuntul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro etc.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: http://www.business24.ro/imobiliare/targ-imobiliar/doar-o-luna-pana-la-tni-cel-mai-mare-targ-imobiliar-din-2008-pana-astazi-1594008

Cele mai citite articole

Articole relevante

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!