Acasa Romania Echipamente frigorifice calitative la preț de producător! Află unde le găsești!

Echipamente frigorifice calitative la preț de producător! Află unde le găsești!

Autor: admin

Frigiderele profesionale, congelatoarele și vitrinele de răcire sunt folosite în mod tradițional de unitățile de catering și unitățile comerciale pentru răcire, depozitare pe termen lung și afișare a produselor ce urmează a fi vândute consumatorilor.

Dacă vrei să comanzi niște echipamente frigorifice la preț bun, ai acum șansa s-o faci accesând site-ul tcromania.com. Vei găsi acolo promoția Cele mai populare echipamente frigorifice din producția proprie! ACUM cu 5% discount!

Gama de aparate de răcire industriale este extrem de largă, echipamentele fiind prezentate pe piața în diverse modele profesionale. Singur sau cu puțin ajutor profesionist din partea specialiștilor TC Romania Crown Cool se poate selecta și instala dotarea optimă pentru afacerea ta, indiferent de cât spațiu ai pentru ele în unitatea ta.

Tipuri de echipamente frigorifice

Echipamentul profesional de răcire sau congelare este proiectat pentru o funcționare pe termen lung și pentru a fi capabil la sarcini mari. Fiecare tip de echipament frigorific menține intervalul selectat de operator la temperaturile scăzute optime și îndeplinește funcțiile care îi sunt atribuite.

  • Frigiderele profesionale

Frigiderele profesionale de orice configurație sunt proiectate să ofere condiții de temperatură de la 0 grade Сelsius la +6 grade Сelsius (uneori până la +10 grade Сelsius), în timp ce congelatoarele profesionale garantează o temperatură de -18 grade Сelsius (unele chiar și -25/28 grade Сelsius) la o temperatură a aerului extern de +43 grade Сelsius.

  • Dulapurile frigorifice

Cele mai citite articole

Aceste echipamente de răcire verticale sunt ideale pentru o bucătărie profesională. Există pe piață o multitudine de variante, ceea ce ușurează găsirea modelului potrivit de dulap frigorific. Aceste utilaje profesionale diferă în funcție de dimensiuni, tip de uși (batante, glisante). Modelele cu uși din sticlă sunt anume concepute pentru expunerea mărfurilor ce urmează a fi comercializate. Pot avea mai multe secțiuni, iar capacitatea lor este determinată de volumul interior ce poate fi destinat stocării produselor pe rafturi.

  • Camerele frigorifice

Indispensabil restaurantelor care au nevoie de spațiu pentru depozitarea la rece a unor cantități mari de alimente în bucătării sau spații de depozitare. Pentru organizarea optimă a spațiului în interiorul camerelor de răcire sau congelare, sunt instalate rafturi reglabile care permit amplasarea rațională a stocurilor de alimente. Camerele frigorifice sunt excelente pentru alimente preambalate sau vrac, inclusiv băuturi alcoolice sau răcoritoare.

În camerele de răcire rapidă și eficientă (în maxim 90 de minute) sau congelare (în maxim 240 de minute) se pot stoca legume și fructe de pădure, pește, carne, semifabricate și preparate gata preparate și permit a se păstra mai mult timp substanțele utile și valoarea nutritivă a produselor stocate în respectivele echipamente frigorifice.

  • Insulele congelatoare

Sunt întâlnite de regulă în marile magazine comerciale. Un design special conceput permite angajaților să dispună mai multe tipuri de produse pentru depozitare și afișare simultană către clienți. Sunt folosite cu succes deoarece clienții au posibilitatea să își aleagă singuri mărfurile pe care și le doresc.

  • Lăzile congelatoare

Combină avantajele congelatoarelor profesionale și vitrinelor frigorifice, sunt convenabile pentru depozitarea și vânzarea produselor congelate în magazinele cu autoservire, precum și, de exemplu, pentru vânzarea de înghețată.

  • Vitrinele frigorifice

Sunt folosite pentru a expune produse în spatele unor geamuri transparente, echipamentele de răcire respective oferind în același timp și condițiile de temperatură necesare. Ele oferă oportunități de vânzare rapidă a produselor perisabile, precum ar fi legumele, fructele de pădure proaspete, produsele de cofetărie.

Intră pe tcromania.com pentru a comanda echipamentele frigorifice la preț promoțional de care ai nevoie pentru dotarea unității HoReCa sau a magazinului tău chiar acum!

Cele mai citite articole

Articole relevante