Acasa Actualitate Facebook contra cost? Compania se gândeşte serios la această opţiune

Facebook contra cost? Compania se gândeşte serios la această opţiune

Autor: admin

Reţeaua socială a mai cochetat cu ideea în trecut, dar a abandonat-o, după ce a realizat că oamenii preferă actuala versiune, care e gratuită. Acum însă, situaţia pare că s-a schimbat, în mare parte din cauza scandalului Cambridge Analytica. Datele a zeci de milioane de utilizatori au fost furate, cu scopul de a manipula alegerile prezidenţiale din Statele Unite de acum doi ani, dar şi referendumul pentru Brexit.

Declaraţiile lui Mark Zuckerberg din faţa Congresului American au alimentat posibilitatea lansării unui Facebook fără reclame, cu abonament plătit, scrie Digi24.

Întrebat dacă Facebook va fi întotdeauna un serviciu gratuit, CEO-ul celei mai mari reţele de socializare a răspuns că va exista întotdeauna o versiune gratuită. Prin deducţie logică, această asociere de cuvinte implică posibilitatea lansării unei variante cu abonament. În respectivul context, nu a mai oferit şi alte detalii pe marginea subiectului dar a alimentat numeroase scenarii detaliate în diferite colţuri ale internetului.


În scenariul în care te-ai abona la Facebook contra cost, conform calculelor efectuate de redactorii TechCrunch, ai ajunge să plăteşti între 11 şi 14 dolari pe lună pentru acest privilegiu. Conform speculaţiilor, pentru acei bani, vei avea partea de o experienţă foarte similară cu cea pe care o trăieşti la această oră. Singura diferenţă va consta în eliminarea reclamelor şi, probabil, în micşorarea monitorizării activităţii tale online pentru personalizarea acelor reclame pe care nu le mai vezi.

Alte articole

Pagina 1 din 1

Sursa: http://www.capital.ro/facebook-contra-cost-compania-se-gandeste-serios-la-aceasta-opti.html

Articole relevante