Acasa Afaceri Iti doresti cei mai buni angajati in firma? Agentia de recrutare este solutia

Iti doresti cei mai buni angajati in firma? Agentia de recrutare este solutia

Autor: admin

Gasirea angajatilor ideali pentru o companie nu mai este o provocare, gratie serviciilor oferite de o agentie de recrutare recunoscuta la nivel national, care ii ajuta pe cei care isi doresc o cariera in orice domeniu, dar si pe cei care cauta angajati seriosi. Companiile vor gasi aici oameni pregatiti sa le ajute sa gaseasca angajatii ideali, fara investitii mari in anunturi online promovate si fara a pierde timp cu persoane care nu sunt pregatite corespunzator si decise sa porneasca pe un anumit drum.

In cazul in care unii dintre angajatii vechi demisioneaza sau nu mai sunt potriviti pentru postul pe care il ocupa, in cazul in care firma ramane fara unul sau mai multi oameni pe pozitii de baza, este necesara recrutarea de personal. Agentia de recrutare Talent Stream are in portofoliu mii de persoane care si-au depus CV-urile si asteapta sa fie abordate de reprezentantii unei companii, pentru a-si arata talentul si seriozitatea.

De ce o agentie de recrutare si nu alta modalitate de gasire a candidatilor ideali?

Agentia de recrutare Talent Stream, cu o experienta de peste 10 ani de activitate, cu pozitii deschise in peste 20 de orase si peste 1000 de pozitii finalizate, isi exprima disponibilitatea reprezentantilor companiilor care sunt in cautare de personal. Concret, mii de oameni s-au inscris in aceasta agentie, incarcandu-si CV-ul si dovedindu-si disponibilitatea pentru anumite posturi pentru care sunt educati si au experienta. Agentia de recrutare are o abordare flexibila, o viteza excelenta de reactie la solicitari si o implicare 100% in procesul de recrutare.

Head hunting-ul este activitatea specifica a companiei, prin care se identifica profilul angajatului potrivit pentru o anumita pozitie. Daca nevoile de recrutare sunt stringente, atunci reprezentantii companiei realizeaza o lista cu candidatii ideali. Dupa ce acestia sunt identificati, sunt abordati prin metoda de head hunting si, astfel, se stabileste disponibilitatea lor pentru o anumita pozitie. Partenerii agentiei de recrutare primesc informatii valoroase nu numai despre tendintele pietei, ci si despre motivatiile angajatilor. Abordarea candidatilor este directa, insa intregul proces necesita timp, perseverenta si profesionalism, tinand cont de confidentialitatea informatiilor.

Celelalte metode de gasire a angajatilor nu mai sunt la fel de eficiente in societatea moderna actuala. Anunturile in ziar au fost inlocuite de anunturile pe site-urile online de specialitate, iar departamentul de resurse umane trebuie sa se ocupe exclusiv de procesul de selectare a candidatilor.

Unele metode pot fi extrem de costisitoare, altele consuma timp si uneori candidatii alesi nu sunt dintre cei mai seriosi. Reprezentantii agentiei de recrutare, in schimb, exprima din start tarife transparente, comunica permanent cu reprezentantii companiei, pe durata derularii intregului proces, si isi manifesta interesul pentru a-si ajuta clientii sa faca cea mai buna alegere.

Agentia de recrutare foloseste metode inedite pentru a identifica candidatii potriviti: fie apeleaza la propria baza de date si la baze de date externe, fie da anunturi online si primeste recomandari, iar, in ultima instanta, abordeaza direct candidatii sau apeleaza la retelele sociale sau profesionale.

Articole relevante