Acasa Corporate Lăzi congelatoare potrivite pentru afacerea ta

Lăzi congelatoare potrivite pentru afacerea ta

Autor: admin

Lăzile congelatoare au devenit de mult timp un atribut indispensabil oricărei tarabe, magazin de cartier ori supermarket. Astfel de echipamente frigorifice pot fi folosite pentru depozitarea la rece a cărnii, peștilor, produselor alimentare semifabricate, legumelor și fructelor înghețate etc.

Alege cu atenție modelul de ladă frigorifică potrivit și nu vei regreta achiziția făcută!

Când iei decizia de a cumpăra un model de ladă congelatoare pentru magazin, cafenea sau cofetărie, încearcă să răsfoiești toate opțiunile disponibile online. În magazinul online TCRomania (pe site-ul tcromania.com) poți găsi asemenea echipamente frigorifice perfecte pentru nevoile tale specifice, cu certificare premium și o garanție extinsă la 24 de luni.

Aceste lazi congelatoare sunt pur și simplu niște containere orizontale frigorifice, acoperite cu un capac deasupra și care, dacă acesta este transparent, seamănă oarecum cu o vitrină ceva mai specială. Din acest motiv, echipamentele de răcire prezente în magazine au capace transparente, astfel încât clienții să poată vedea produsele stocate în interiorul acestora. Asta spre deosebire de lăzile de stocare la rece aflate în bucătăriile localurilor, care sunt proiectate ca având capace opace, deoarece în acest fel este asigurată cea mai bună izolație termică posibilă, în condițiile în care nici nu este nevoie ca personalul să aibă o imagine de ansamblu a ceea ce se găsește înăuntru (deoarece deja știe acest lucru!).

O ladă congelatoare are de regulă o cameră interioară de depozitare de dimensiuni generoase. În interiorul acesteia se află separatoare și coșuri de gratii pentru depozitarea alimentelor, așezate pe diferite niveluri. 

Oțelul inoxidabil este un material durabil care poate rezista la rugină. Lăzile frigorifice care au astfel de carcase sunt ceva mai scumpe, dar au avantajul că și durata lor de folosire este mai mare.

Lăzile congelatoare diferă prin dimensiunile lor, cu un efect direct cu privire la capacitatea lor de stocare. Volumul minim al unei lăzi frigorifice profesionale este de 80 – 100 de litri, iar cel maxim de circa 400 de litri sau chiar mai mult. Judecând după acești doi parametri (dimensiunile interioare și exterioare, capacitatea compartimentului interior de stocare) se poate decide dacă un astfel de echipament este cel mai potrivit pentru nevoile specifice ale afacerii tale.

Tipuri de lăzi congelatoare pentru profesioniști

Lăzile congelatoare profesionale care sunt utilizate în principal pentru nevoile magazinelor sunt capabile să înghețe de regulă până la 30 – 40 kg de alimente dintr-o dată, menținând temperatura în interior chiar și la minus 25 de grade Celsius. 

Dacă se vrea a se cumpăra un echipament congelator de acest tip pentru un magazin, atunci este mai bine să se comande unul cu un capac glisant transparent din sticlă. Acest lucru va permite cumpărătorilor să vadă produsele fără a fi nevoie să deschidă vitrina de afișaj. Pentru bucătăriile restaurantelor, este mai convenabil să alegeți camere mai durabile și practice, cu un capac opac, care păstrează în mod fiabil frigul, rezistă impecabil la factorii de stres mecanic, la diverse șocuri. Mulți producători produc ambele tipuri de unități frigorifice (cu capace transparente, dar și cu binecunoscutele capace opace), deci nu va fi dificil să se facă o alegere corectă. 

Dacă în zonă există întreruperi de curent electric, este cel mai bine ca să se aleagă o ladă congelatoare cu un strat izolant cât mai gros.

Atunci când alegi o ladă congelatoare ar trebui să se acorde atenție și clasei sale de economisire a energiei. Cele mai moderne tipuri de asemenea echipamente frigorifice sunt eco friendly și consumă o cantitate minimă de electricitate.

Vrei niște lăzi congelatoare performante? Le găsești negreșit pe tcromania.com!

Articole relevante