Acasa Actualitate Nunta, un eveniment pentru care serviciile foto/video conteaza. Invata sa le alegi!

Nunta, un eveniment pentru care serviciile foto/video conteaza. Invata sa le alegi!

Autor: admin

Nunta este unul dintre cele mai importante momente din viata unui tanar cuplu, motiv pentru care totul trebuie sa fie perfect. De la alegerea tinutelor si pana la alegerea locatiei si a meniului, toate detaliile trebuie gandite pana in cele mai mici amanunte. Mireasa, de regula, este cea care incearca din rasputeri sa aleaga cele mai bune oferte, astfel incat invitatii sa se simta bine si sa petreaca pana in zori pe ringul de dans.

Nici partea tehnica nu trebuie neglijata, ocupand un rol esential in buna organizare si desfasurare a nuntii. Trupa care va canta trebuie sa fie una care sa aiba in repertoriu o paleta cat mai variata de stiluri muzicale, pentru a intretine atmosfera si pentru a oferi piese pentru toate preferintele, in vreme ce un cameraman nunta trebuie sa fie pregatit sa surprinda cele mai interesante si inedite momente.

Care sunt cele mai bune servicii foto/video?

Pentru ca evenimentul sa fie unul cu adevarat reusit, oamenii angajati trebuie sa se implice 100% si sa isi dea interesul chiar si atunci cand apar situatii neprevazute. Un cameraman nunta trebuie sa fie un om cu viziune, care pune pasiune in ceea ce face si care reuseste sa imortalizeze unele dintre cele mai emotionante si mai romantice momente.

Cine nu si-ar dori ca peste ani sa retraiasca emotia si bucuria din ziua nuntii prin simpla vizionare a unui film sau prin rasfoirea unui album de fotografii?

Un alt aspect important il reprezinta sedinta foto, acolo unde mirii sunt in centrul atentiei. Pentru ca totul sa iasa exemplar, fotografii trebuie sa dea dovada de creativitate si originalitate. De cele mai multe ori, protagonistii sunt oameni normali, fara experienta in fata aparatului de filmat si de fotografiat, asa ca trebuie indrumati in asa fel incat fotografiile sa transmita cele mai intense sentimente.

Amintirile sunt cele care raman adanc intiparite in minte si in suflet, motiv pentru care experienta si profesionalismul unui cameraman nunta sunt esentiale. Toti mirii isi doresc ca macar o data in viata sa fie in centrul atentiei si sa se simta asemenea marilor stele de cinema in lumina blitzurilor si a reflectoarelor.

Dincolo de serviciile oferite in cazul unei nunti, o echipa profesionista poate surprinde si prima baita a noului crestin sau poate merge alaturi de viitorii miri intr-o locatie speciala, pentru a marca „Save the day!” (un concept imprumutat din Occident, care a inceput sa prinda foarte bine si in Romania).

Maiestria unui bun cameraman nunta se vede in alegerea locatiilor. Peisajul este extrem de important, asa ca trebuie selectat cu mare atentie, in functie de tematica evenimentului.

Pentru cei care locuiesc in Bucuresti, zone precum Palatul Mogosoaia, palatal Bragadiru sau Muzeul Satului au inceput sa fie locatii tot mai des folosite. Cladirile istorice sunt cele care ofera un aer de romantism, dar si o eleganta aparte. Nici Centrul Vechi al Capitalei nu este o locatie care ar trebui ratata. Strazile pietruite si atmosfera boema sunt exact ceea ce inspira un bun cameraman nunta sa imortalizeze momentul unic al impletirii destinelor.

Este esential ca timpul dedicat unei astfel de sedinte foto sa fie unul cat mai mare, pentru ca rezultatul final sa fie extraordinar si sa impresioneze pe toata lumea.

Articole relevante