Acasa Actualitate Servicii funerare – Pomenirea morților

Servicii funerare – Pomenirea morților

Autor: admin

Organizarea unei înmormântări nu este ușoară, mai ales având în vedere durerea care face parte din viața de zi cu zi a celor dragi. Datorită acestor emoții care te invadează constant, ar fi mai bine să încredințezi  profesioniștilor de la firma de servicii funerare Ghica organizarea înmormântării și pomenirea morților. În folclorul românesc, înmormântarea este un eveniment important în viața unei persoane, care se învecinează cu cea a nașterii sale. Toată lumea are dreptul deplin să își construiască propriile credințe și să aibă propriile opțiuni. 

Bazându-se pe rădăcinile creștine, firma de servicii funerare Ghica poate organiza și pomenirea morților, care se află tocmai în obiceiurile asociate cu folclorul românesc și care se raportează direct la moarte și la percepția oamenilor despre aceasta. Percepția despre moarte este cea care reușește să construiască ideea de pomenire a morților, care nu este impusă, ci doar sprijinită.

Doliul, lacrimile, suspinele, crizele nervoase și stările depresive se bazează în majoritatea cazurilor pe durere și pe lipsa de cunoaștere despre conceptual morții, înmormântare și pomenirea morților. Există diferite ritualuri bisericești, sărbători și obiceiuri de înmormântare și pomenire a morților, care este prezentă tocmai din cele mai vechi timpuri. 

Pomenirea morților pentru români este o sărbătoare sacră și supremă pentru sufletul decedatului și, prin urmare, pentru rudele sale. În folclorul românesc nu există egoism și dramatizare egocentrică a pierderii cuiva și exaltarea că sufletul decedatului își găsește libertatea și pacea. Firma de servicii funerare are un rol de jucat în organizarea și efectuarea tuturor ritualurilor de doliu și este bine să știi care sunt aceste ritualuri de pomenire a morților și de ce anume ai nevoie. Poți scăpa de organizarea de pomenire a morților, dacă vei solicita acest serviciu de la firma de servicii funerare Ghica. 

Mâncarea potrivită pentru pomenirea morților

Cateringul este din nou determinat de persoana care a murit. Personalitatea sa, mâncărurile și băuturile sale preferate stau la baza alegerii cateringului potrivit. Firma de servicii funerare Ghica și echipa sa sunt disponibili pentru a prezenta cele mai bune oportunități și pentru a organiza cel mai potrivit meniu pentru pomenirea morților. 

Coliva este una dintre principalele feluri de preparate la orice pomenire a morților și este de asemenea, o necesitate la fel ca și colacii și prescurile. Restul mâncării se referă la pilaf, sarmale, friptură și orice altceva.

Este important să reții că prețurile pentru pomenirea morților nu sunt incluse în pachetele de înmormântare decât la cerere. Alegerea florilor și a alimentației este asociată cu servicii suplimentare care nu fac parte din serviciile de înmormântare. Indiferent cât de dificil este momentul în care te afli, nu uita că cea mai bună oportunitate pentru organizarea înmormântării și pomenirea mortilor este să soliciți ajutorul firmei de servicii funerare, care cunoaște toate detaliile și le oferă într-un mod profesional. 

Articole relevante