Acasa Actualitate Sisteme de ventilare a aerului competitive

Sisteme de ventilare a aerului competitive

Autor: admin

Firmele ce își desfășoară activitatea în diverse sectoare, pot să achiziționeze în prezent online sisteme ventilație industriale de o calitate deosebită.

ComapniaPrana este un producător cu notorietate în domeniu, care oferă celor interesați sisteme de cea mai bună calitate atât pentru agenți comerciali, cât și pentru persoane fizice.

De ce se numesc aceste sisteme de ventilație rezidențială și industrială PRANA?

Deoarece sub această denumire este cunoscută încă din vechime energia universală, forța vieții, fluxul divin care ne hrănește pe toți și de care nu ne putem dispensa.

Modelele de sisteme de de ventilație cu recuperare de căldură Prana Romania sunt superioare altor produse internaționale relativ similare mai ales prin faptul că au în componență schimbătoare de căldură din cupru.

Caracteristicile generale ale sistemelor de ventilație Prana:

  • sunt foarte ușor de montat;
  • au o greutate și o dimensiune redusă;
  • sunt dotate cu schimbătoare de căldură din cupru;
  • au o eficiență energetică deosebit de ridicată;
  • prezintă certificare CE;
  • includ un know how revoluționar;
  • au un preț accesibil.

Mic, compact, ușor de montat

Sistemul de ventilație cu recuperare de căldură Prana este un sistem extrem de compact, după montare fiind în întregime inclus în perete, afară rămânând vizibile doar grilele de ventilație.

Acest lucru este foarte important, mai ales în cazul modelelor de sisteme de ventilație rezidențială, deoarece montajul acestora se poate face mai simplu și ieftin, fără a fi nevoie de lucrări ulterioare de reparație ale zidului, neexistând diverse tubulaturi și montaje complicate.

Montajul este recomandabil ca să se facă în partea de sus a camerei, la 10 – 15 cm de tavan.

Curățarea dispozitivului de ventilare Prana se poate face simplu, prin extragerea corpului recuperatorului din carcasă înspre interior și curățarea lui ori de câte ori este nevoie, nu este nevoie de un personal avizat pentru a efectua acestei operațiuni.

Sunt foarte bune ca să fie instalate în locuințele rezidențiale, inclusiv în bucătării și băi, deoarece sunt dotate cu schimbătoare de căldură confecționate din cupru, ceea ce face ca aerul să aibă o calitate deosebită, cunoscute fiind proprietățile curative ce apropie cuprul de argint.

Sistemul de ventilație Prana poate funcționa continuu 24 din 24 de ore, în cursul întregului an, deservind cu aer proaspăt și curat incinta ce i-a fost alocată, fără a avea nevoie de o întreținerea deosebită.

Foarte util în a echilibra microclimatul din spațiul pe care îl deservește, în a elimina total umezeala dăunătoare pentru sănătate, respectiv condensul, igrasia și mucegaiul, este indispensabil în orice casă modernă.

Extrem de silențios în funcționare, sistemul acesta se poate porni și opri comod cu ajutorul unei telecomenzi.

Dotarea unei incinte industriale sau rezidențiale cu un sistem de ventilație cu recuperator de căldură are avantajul că nu se mai pierde căldură prin deschiderea geamurilor pentru aerisire.

Un sistem de ventilare Prana, o achiziție utilă în orice casă

Se pot face economii importante cu ajutorul acestui dispozitiv ingenios de ventilare aerului, respectiv de până la 30% cu încălzirea pe timpul iernii și de până la 70% la energia consumată cu aerul condiționat în timpul verii.

Pe timp călduros, este bine de menționat că permite aparatului de aer condiționat să poată funcționa mai eficient, deoarece recuperatorul inversează procesul, păstrează aerul răcoros în casă și căldura o ține afară.

Sistemele de ventilare Prana au un consum mic de energie, modelele rezidențiale consumând între 6 și 32 KW.

Toate sistemele de ventilare Prana au certificat european de calitate și clasa de eficiență energetică A și A+, așa cum este și normal în cazul unor echipamente specifice secolului 21.

Deoarece aparatul are un design plăcut și este foarte mic chiar nu deranjează, așa încât modelele casnice se pot instala inclusiv în dormitor, deoarece au un mod de funcționare silențios și nu deranjează somnul.

Articole relevante