Acasa Actualitate Sticla securizata laminata poate fi utilizata pentru aplicatii interioare sau exterioare si rezista bine la socuri mecanice

Sticla securizata laminata poate fi utilizata pentru aplicatii interioare sau exterioare si rezista bine la socuri mecanice

Autor: admin

Interiorul unei institutii publice, unei cladiri de birouri trebuie sa arate cat mai bine si sa fie cat mai usor de intretinut. Materialele utilizate in definirea designului interior joaca un rol important in crearea elegantei si stilului dorit de proprietar. O alegere inspirata pentru un interior deosebit si rezistent este si sticla securizata, disponibila la preturi bune, la comanda, si pe Xglas, magazin online cu experienta si oferta variata. Sticla securizata laminata, o varianta foarte populara de sticla disponibila pe site, ofera protectie sporita in caz de spargere, sticla nu se va desprinde de folie, asta pentru ca la mijloc exista o folie speciala de plastic.

Sticla securizata laminata poate fi confectionata la comanda in functie de spatiul unde se va folosi si de utilitatea sa, pot fi facuti pereti, se poate folosi si la balustrade, la diverse aplicatii interiore, dar si exterioare. Acest tip de sticla securizata de la Xglas este hidrofoba, rezista bine la UV si la socuri, se poate folosi si in mediu umed, indicele de transparenta este ridicat, daca este nevoia sticla securizata se poate vopsi si sabla. In functie de aplicatiile de care aveti nevoie in interior sau exterior puteti avea grinzi din sticla, sticla de baza va fi ultraclaara pentru a reduce nuanta de verde aparuta cand grosimea creste, dar si pardoseil din sticla, balustrade. Sticla poate avea diverse inserturi de materiale, elemente naturle si placi de marmura, folii SMART.

Singurul dezavantaj al sticlei securizate laminate este ca nu se mai poate emaila, gauri. La cerere se poate securiza orice tip de sticla, cu grosimi de pana la 19 mm, minim patru mm, livrarile sticlelor prelucrate si finisate sunt rapide, orice comanda se poate personaliza foarte usor. Specialistii de la Xglas va pot da sfaturi avizate in privinta alegerii sticlei securizate, va pot da idei de aplicatii pentru ea si va ofera toate informatiile tehnice pentru o utilizare corecta si sigura.

Articole relevante