Acasa Actualitate Transformă felul în care învaţă angajaţii tăi: beneficiile unui curs de Agile Learning pentru compania ta

Transformă felul în care învaţă angajaţii tăi: beneficiile unui curs de Agile Learning pentru compania ta

Autor: admin

Lumea afacerilor este în continuă schimbare, o lume în care, dacă îţi doreşti o firmă prosperă, este esenţial să ai angajaţi bine pregătiţi, la zi cu ultimele inovaţii din domeniile lor de activitate, întotdeauna deschişi să înveţe ceva nou. Iar pentru asta, o gamă cât mai variată de cursuri pe care angajaţii să le aibă la dispoziţie reprezintă o investiţie în viitorul companiei tale. Pentru a reuşi să fii la zi cu cerinţele pieţei, un curs de Agile Learning nu trebuie să lipsească. Dacă iei în calcul să oferi şi tu cursuri de Agile Learning angajaţilor tăi, acest articol îţi va expune pe larg motivele pentru care merită să faci acest pas.

Agile Learning: ce este şi de ce ai nevoie de el pentru un bun mers al afacerii

Agile Learning este un tool popular de tracking pe bază de KPIs, bazat pe patru piloni: indivizii deasupra proceselor şi uneltelor, colaborarea cu clienţii este preferată negocierii contractului, receptivitatea la schimbare este preferată urmării unui plan prestabilit, un software funcţional este preferat unei documentaţii stufoase. Ca atare, într-o lume a afacerilor tot mai dinamică, un curs fundamentat pe astfel de premise este un atu atât pentru tine, cât şi pentru angajaţii tăi. Iată mai jos de ce.

Accelerează adaptabilitatea organizaţiei tale

Agile Learning este o metodă de lucru ce promovează o mentalitate bazată pe învăţare continuă, esenţială într-un mediu de afaceri atât de volatil precum cel din prezent. Principii precum flexibilitatea sau adaptabilitatea, promovate intens de Agile Learning, contribuie activ la viteza cu care companiile răspund la provocările pieţei şi schimbărilor cu care se confruntă.

Niveluri mai bune de colaborare şi cooperare

În cadrul cursului de agile learning de la Eucom, la fel ca în cadrul altor cursuri de Agile Learning, accentul cade pe colaborarea şi cooperarea angajaţilor, aceştia învăţând cum să comunice eficient cu colegii şi să colaboreze mai bine. Acest lucru ajută nu doar la creşterea eficienţei echipei, ci creşte şi calitatea muncii realizate în companie.

Un grad ridicat de flexibilitate în managementul proiectelor

Metodologiile Agile sunt cunoscute pentru capacitatea de a îmbunătăţi felul în care sunt gestionate proiectele într-o companie. Acestea ajută atât managerii de proiect, cât şi echipele să înveţe să gestioneze mai eficient resursele, să ajusteze planurile mai rapid şi să prioritizeze sarcinile, astfel încât să scadă timpii de livrare şi să crească gradul de satisfacţie al clienţilor.

Dezvoltarea continuă a competenţelor

Agile Learning poate fi utlizat pentru implementarea de programe de învăţare continuă şi dezvoltare a competenţelor, ambele esenţiale pentru adaptarea la noi tehnologii şi metodologii de lucru, lucru care ajută compania să aibă angajaţi pregătiţi şi competitivi, gata să facă faţă cu brio provocărilor aduse de o piaţă economică în continuă schimbare.

Agile Learning este un instrument ce facilitează crearea şi consolidarea unei culturi organizaţionale a învăţării, esenţială pentru orice afacere ce îşi doreşte să se extindă şi să prospere pe o piaţă volatilă, în continuă schimbare. Adoptarea unui astfel de tool este o investiţie în viitorul companiei tale, aşa că optează pentru furnizori de cursuri cu reputaţie, precum Eucom.ro, astfel încât să ai garanţia calităţii cursurilor în care investeşti pentru angajaţii tăi. 

Articole relevante