Acasa Actualitate ULTIMA ORĂ: Elena Udrea, ARESTATĂ în Costa Rica! Când o extrădează: prima reacție a avocatului său! Dezvăluiri în premieră

ULTIMA ORĂ: Elena Udrea, ARESTATĂ în Costa Rica! Când o extrădează: prima reacție a avocatului său! Dezvăluiri în premieră

Autor: admin

„Confirm reţinerea Elenei Udrea de către Interpol în Costa Rica. N-am reuşit să vorbesc cu dumneai. Am vorbit cu dl Adrian Alexandrov. Este în Costa Rica”, a spus Rădulescu, la Antena3.

Avocatul Veronel Rădulescu a mai declarat că şansele de extrădare pentru Elena Udrea din Costa Rica sunt minime, precizând că fetiţa fostului ministru a rămas în îngrijirea mamei acesteia şi a lui Adrian Alexandrov.

„Judecătorul care se va pronunţa pe cererea statului de extrădare, atât pentru Elena Udrea, cât şi pentru Alina Bica, bineînţeles că în dosare separate, va ţine cont de toate elementele: şi despre acest statut de refugiat, şi de situaţia Elenei Udrea care are un copil de doar 10 zile născut în Costa Rica, şi de faptele pentru care au fost condamnate, şi de procedurile care au fost urmate. (…)  Această soluţie a extrădării cred că este destul de redusă ca şansă. Ar fi şi nedrept să desparţi un copil de doar 10 zile de mama sa şi orice stat va ţine cont de acest aspect”.


Veronel Rădulescu a mai spus că fetiţa Elenei Udrea a rămas la locuinţa acesteia din Costa Rica şi se află în îngrijirea mamei fostului ministru şi a lui Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea.

Pagina 1 din 1

Alte articole

Sursa: https://www.capital.ro/elena-udrea-arestata-in-costa-rica-cand-o-extradeaza-prima-rea.html

Articole relevante