Acasa Actualitate Usi Porta Doors pret de oferta benefic pentru bugetul tau

Usi Porta Doors pret de oferta benefic pentru bugetul tau

Autor: admin

Uneori deschis, alteori inchis. O usa trebuie sa poata indeplini ambele functii: sa arate bine, dar in multe cazuri si sa se inchida bine. Verman.ro iti pune la dispozitie usi Porta Doors preturi de oferta dintr-o gama larga de materiale, dupa gusturile si dorintele tale.  

Cu usile de interior ale acestui brand, cele mai inalte standarde de calitate si un design inovator, sunt combinate atat de convingator incat te inspira. Usi de interior clasice sau moderne? Oferta este aproape nelimitata la verman.ro. Poti alege dintre diverse tehnologii si modele de finisare. Inainte de achizitia planificata, arunca totusi o privire mai atenta asupra parametrilor operationali ai usii.

Tipuri de finisaje pentru usi de interior

Atunci cand decizi ce usa merita sa cumperi, cel mai important este sa alegi modele care se deschid in directia corecta (usa din stanga sau din dreapta), ceea ce este crucial pentru functionalitate. Cu toate acestea, acesta nu este singurul punct important. Foarte importanta este si alegerea tipului de finisaj – nu atat culoarea sau modelul usii, cat materialul din care este realizata.

Usa furniruita

Furnir, folie de propilena sau furnir 3D? Usile furniruite de astazi pot arata extrem de elegante. Usile furniruite, adica din furnir natural – foi subtiri de lemn, seamana cu lemnul natural (desi exista si furniruri modificate, fara model de lemn vizibil). Cu toate acestea, nu au structura sa aspra deoarece au fost acoperite cu un strat de vopsea. 

Datorita utilizarii rasinii de inalta rezistenta in procesul de productie, acest tip de usa este durabil ani de zile. Sunt rezistente la zgarieturi, desi in cazul ciobirii si deteriorarii nu pot fi reparate singure. 

Din acest motiv, multi oameni aleg usi cu furnir sintetic care reproduce aproape orice material – de la lemn la piatra sau beton. Desi nu sunt la fel de rezistente ca furnirul, alegerea lor este sustinuta de durabilitate si de un pret mult mai mic.

Usi cu functii suplimentare

Usile cu geam pentru baie sunt standard in multe case – recent, totusi, asa-numitele insertii de geam, au devenit nestandard si de aceea se da preferinta si usilor pline fara geam. Pe de alta parte, usile cu geam vor functiona bine nu numai intr-un dressing sau baie, ci si acolo unde interiorul are nevoie de marire optica.

Porta este una dintre cele mai importante companii de pe piata poloneza. Are cinci fabrici in toata Polonia, dintre care cea mai interesanta pentru noi, adica cea care produce usi de interior Porta Doors, este, dupa cum informeaza compania, cea mai moderna fabrica de usi din Polonia. 

Este de remarcat faptul ca in timpul procesului de productie a usilor Porta Doors, conducerea acorda o mare atentie ingrijirii mediului natural. Marimea companiei este evidentiata de faptul ca compania are usi nu doar pentru clientii individuali, ci si pentru sectorul investitional. Usile Porta Doors echipeaza cladiri publice, cladiri de birouri, sali de sport moderne si multe altele.

Articole relevante