Acasa Diverse Vedete care au lucrat ca instalator inainte de a deveni celebre

Vedete care au lucrat ca instalator inainte de a deveni celebre

Autor: admin

Ceea ce pare o slujba obisnuita, nicidecum asociata cu cea de vedeta internationala, aceea de instalator sau baiat bun la toate, a fost practicata de mari celebritati din America. Pe vremuri nu era atat de usor sa ajungi faimos ca in zilele noastre. Cu ani in urma, multe vedete trebuiau sa gaseasca o cale de a-si castiga existenta in timp ce visau la luminile reflectoarelor. Iata  cateva  celebritati care au lucrat ca instalatori inainte de deveni faimoase.

Ozzy Osbourne

Celebrul rock star a renuntat la scoala, la varsta de 15 ani, pentru a deveni asistentul unui instalator, invatand cum se monteaza o chiuveta sau un aparat de aer conditionat.  Ozzy avea insa sa isi incheie cariera de instalator dupa ce a inceput-o pe cea infractionala. Se pare ca montarea unor aparate de aer conditionat profesionale, cum sunt cele Daikin, nu i-a suras prea mult si a petrecut sase saptamani in puscarie pentru ca a fost acuzat de furt dintr-un magazin de haine. Dupa ce a iesit din inchisoare, Ozzy a intrat in industria muzicii si a devenit o legenda rock.

John Gotti

A fost un celebru mafiot american, care a devenit seful Familiei Gambino din New York, recunoscuta si astazi pentru crime odioase si trafic de droguri. Chiar daca Gotti nu a fost niciodata instalator, insa atunci cand a fost arestat a pretins ca a lucrat ca furnizor de produse de instalatii sanitare. Politia s-a chinuit fara succes sa il condamne de trei ori anii 1980, si astfel Gotti si-a capatat porecla „the teflondon”, deoarece acuzatiile pentru care era judecat pareau sa „nu se lipeasca de el”. In cele din urma, el a fost arestat, cand seful sau a depus marturie impotriva lui.

Michael Caine

Michael Caine a jucat in multe filme si a castigat chiar si doua Premii Oscar pentru evolutiile sale in filmele „Hannah si surorile ei” (1987) si „Legea pamantului” (2000). Bucurandu-se de un asemenea succes, pare greu de crezut ca a fost nevoit vreodata sa aiba alte job-uri. Dar, inainte de a interpreta rolul care l-a facut celebru, in „Zulu” (1964), Caine a fost nevoit sa practice diverse meserii pentru a putea supravietui. Dupa ce a participat ca soldat in Razboiul din Coreea, a lucrat inclusiv ca asistent al unui instalator.

Pretty Boy Floyd

Celebrul spargator de banci din America anilor 30, Charles Arthur „Pretty Boy” Floyd a fost pentru prima data arestat la varsta de 18 ani pentru un furt de la un oficiu postal. De aici, „cariera” a fost in continua ascensiune. Dupa un prim jaf care i-a adus o condamnare de trei ani in puscarie, Floyd a lucrat pentru putin timp ca instalator inainte de a incepe seria de spargeri a mai multe banci.

Articole relevante