Acasa Actualitate 4 criterii de alegere a produselor din geamuri securizate

4 criterii de alegere a produselor din geamuri securizate

Autor: admin

Produsele din geam securizat sunt in ultimii ani din ce in ce mai des utilizate in constructiile moderne, datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera. Din punct de vedere estetic si arhitectural, utilizarea aplicatiilor din geam securizat reprezinta o solutie ideala, mai ales cand se doreste obtinerea unui spatiu cat mai vizibil.

In general, cladirile de birouri si locuintele, precum si afacerile de tip HoReCa, sunt principalele locatii in care aplicatiile din sticla securizata sunt utilizate. Astfel se creeaza un mediu degajat, relaxat, dar si modern.

Cum alegi aplicatiile de sticla securizata si care sunt avantajele acestora

Aplicatiile din geam securizat reprezinta optiunea numarul unu a persoanelor care vor sa faca o schimbare de bun augur in casa lor sau in cadrul afacerii lor. in general, aceste aplicatii sunt ideale deoarece sunt sigure si usor de intretinut si de curatat.

Fie ca este vorba de usi, panouri de dus, balustrade sau blat din sticla securizata, daca acestea se sparg, nu se va solda cu ranirea niciunei persoane din apropiere, deoarece geamul securizat nu se imprastie si se sparge in bucatele mici si inofensive. De asemenea, aceste aplicatii pot fi sterse cu solutii speciale de curatare a geamurilor din sticla.

Siguranta aplicatiilor este data de procesul prin care sticla trece pentru a ajunge la varianta finala. Sticla se incalzeste la 650 de grade Celsius, se raceste brusc pentru a se obtine duritatea caracteristica si se transforma in aplicatii ideale pentri acasa. Daca standardele europene in domeniu sunt respectate in timpul procesului de creare a geamului securizat, atunci cu siguranta utilizatorii nu au de ce sa isi faca griji.

Spre deosebire de sticla normala care nu este tratata termic, sticla securizata este mult mai dura si poate fi folosita la crearea treptelor, balustradelor, cabinelor de dus etc. Aspectul general creat este modern si elegant, deoarece incaperile care au aplicatii din sticla impresioneaza prin eleganta, rafinament si grandoare.

Nici pretul nu este o caracteristica de neglijat, deoarece la final, costurile utilizarii geamului securizat sunt mult mai mici, comparativ cu alte materiale existenta pe piata.

Amenajarea casei cu aplicatii dn geam securizat este o optiune foarte buna a persoanelor care pun accent pe siguranta, pe aspect modern si pe usurinta in utilizare si in montare. Factorul cheie este luminozitatea, faptul ca aplicatiile din sticla securizata permit utilizatorilor sa aiba incaperi mai luminoase.

Lumina naturala va schimba complet aspectul camerelor. In plus, eleganta panourilor din sticla sau a cabinei de dus din geam securizat va schimba complet atmosfera din baie si va da senzatia crescuta de confort.

Pentru cei care au in proiect modificari in locuinta, aplicatiile din geam securizat se vor dovedi cea mai buna alegere. Spre exemplu, oamenii pot opta pentru usi batante din sticla, usi glisante din sticla, balustrada din geam securizat, pereti din geam securizat, trepte din geam securizat, iar lista poate continua. Important este ca investitia merita facuta atat din punct de vedere al raportului calitate-pret, cat si din punct de vedere al sigurantei.

Articole relevante