Acasa International Arhitecţi profesionişti

Arhitecţi profesionişti

Autor: admin

Birou de arhitectură din Bucureşti cu o viziune inovativa şi concepte inedite, oferă servicii de proiectare şi design, consultanta pentru a concretiza perspectiva şi designul dorite de beneficiar într-o realitate care să îi transpună întru totul viziunile iniţiale. 

Concepte şi viziuni materializate de profesionişti

Fiecare proiect şi fiecare lucrare efectuată au obiectivul de a satisface clientul şi de a-i îmbunătăţi calitatea vieţii, fie că este vorba de spaţiu în care acesta locuieşte sau lucrează. Din acest motiv, arhitecţii se implica întru totul în fiecare proiect, indiferent de amploarea să şi îşi doreşte la fel de mult că beneficiarul să obţină rezultatul propus iniţial.

Arhitecţii echipei au grijă să se ocupe de fiecare detaliu şi să trateze proiectul cu seriozitate, profesionalism şi să se dedice în crearea sa, de la început şi până la final. Pasiunea pentru arhitectură şi dorinţa de a o împărtăşi mai departe prin proiecte încheiate cu succes, de care se bucura atât clientul, cât şi cei din mâinile şi cunoştinţele cărora lucrarea a putut deveni realitate, reprezintă o caracteristică principală a echipei. 

Numeroase proiecte de success

Datorită preocupării deosebite şi a serviciilor oferite, numeroase proiecte au fost duse la bun sfârşit şi au stârnit bucuria intensă a clientului, care şi-a văzut imaginea mentală transpusa într-un proiect palpabil.  Spaţiu în care o persoană locuieşte sau în care îşi desfăşoară orice tip de activitate, contribuie la starea de spirit prin atmosfera pe care o creează şi prin sentimentul pe care îl emana: elegantă, clasicism, modernitate.

Există mai multe etape care trebuie urmate în vederea demarării unei construcţii, printre care întâlnirea cu echipa de arhitecţi şi stabilirea detaliilor, elaborarea proiectului tehnic, obţinerea autorizaţiei de construcţie şi mai apoi începerea procedurilor de execuţie a construcţiei. Toate acestea se realizează prin colaborarea dintre architect şi beneficiar, celui din urmă oferindu-i-se suport şi răspunsuri la toate întrebările care apar pe parcursul proiectului.

Documentaţie şi suport

Documentaţia tehnică pentru autorizarea de construire sau  DTAC reprezintă dosarul alcătuit din documentele necesare pentru a demara un proiect. Pentru obţinerea permisiunii de a construi, este nevoie de un portofoliu de avize şi acorduri care trebuie obţinute şi depuse la autoritatea aferenta de la care este nevoie de aprobare. Arhitecţii oferă suport şi consultanta pe tot parcursul proiectui, motiv pentru care beneficiarii le acorda încredere. În plus, aceştia se adaptează cerinţelor beneficiarului şi propune cele mai bune soluţii în vederea realizării unui proiect de succes.

Transparență şi comunicare

Pentru echipa de arhitecţi, dar şi pentru beneficiar, comunicarea permanentă şi menţinerea legăturii constant reprezintă cheia către succes şi către finalizarea reuşită a proiectului. Prin comunicare, arhitecţii pot găsi împreună cu beneficiarii anumite soluţii sau alternative pentru idei sau concepte ce întâmpina dificultăţi în ceea ce priveşte materializarea lor.

Proiectele sunt concepute prin utilizarea celor mai moderne tehnologii şi software-uri care asigura concretizarea cu succes a ideilor şi dorinţelor beneficiarului cu privire la construcţia dorită. La finalul proiectului, rezultatul reflecta pasiunea şi dedicarea pe care arhitecţii au pus-o în realizarea proiectului, de la stadiul de concept la finalizarea şi punerea la punct a ultimelor detalii.

Articole relevante