Acasa Diverse Avantajele unei biciclete electrice pliabile

Avantajele unei biciclete electrice pliabile

Autor: admin

Din anumite motive, in ciuda avantajelor, bicicletele pliabile nu au fost niciodata foarte populare. De fapt, cred ca putem numara  pe degete de cate ori am vazut pe cineva conducand o astfel de bicicleta. In ultima vreme, insa, bicicletele pliabile au inceput sa fie la mare moda, si asta datorita unei mici inovatii: transformarea lor in biciclete electrice.

Pentru a intelege cat de minunate pot fi bicicletele electrice pliabile trebuie sa luam in calcul avantajele pe care ni le ofera ele.

Usor de transportat si depozitat

Chiar daca modelele de biciclete pliabile care au fost populare in anii ’70 nu se compara cu cele de astazi, ele au totusi un lucru in comun. Marele avantaj al acestora este ca pot fi stranse de la jumatate, pentru a ocupa mai putin spatiu. Daca ati incercat vreodata sa transportati o bicicleta in masina, stiti exact la ce ne referim. De asemenea, bicicletele pliabile se pot depozita foarte usor acasa, mai ales daca locuiti la bloc.

Confort

Bicicletele electrice sunt minunate si asigura mult confort. Cu o astfel de bicicleta deplasarea va fi mult mai simpla. Nu poti urca o panta abrupta pe bicicleta? Foloseste una electrica. Nu poti tine pasul si sa pedalezi suficient de repede in traficul aglomerat? Foloseste o bicicleta electrica. Vrei sa transporti incarcaturi mai grele pe bicicleta? Utilizati una electrica. Te simti prea lenes sa pedalezi? Solutia este o bicicleta electrica. Chiar daca nu intentionezi sa folosesti motorul electric al bicicletei tot timpul, este o excelenta „rezerva” la care poti apela oricand nu mai poti pedala.

In concluzie o bicicleta electrica pliabila, precum cele de la MonkeyBoard, este o combinatie intre doua dintre cele mai utile tipuri de biciclete.

Ganditi-va la cateva situatii concrete pe care le-ai intalnit cu siguranta pana acum. De exemplu, cand trebuie sa transporti o bicicleta dintr-un loc intr-altul cu masina. Introducerea unei biciclete normale in interiorul unei masini este mai mult de cat dificila, dar daca aceasta este pliabila, va ocupa jumatate din spatiu. In plus, cu ajutorul unei biciclete electrice, transportul ecologic si mult mai sanatos catre locul de munca, in fiecare zi, devine o adevarata placere. 

Articole relevante