Acasa Actualitate Haine second hand versus haine noi

Haine second hand versus haine noi

Autor: admin

Vizita intr-un depozit haine second hand se poate compara cu un drum pe insula comorii. Intr-un astfel de depozit pot fi gasite adevarate piese de rezistenta care pot sa transforme considerabil o tinuta normala intr-una care sa intoarca rapid privirile. Recomandarea fashion editorilor si expertilor in domeniul modei este sa se faca din cand in cand vizite in magazinele cu haine second hand pentru piese unice la preturi foarte mici.

Tot mai multe persoane au inteles in cele din urma avantajele magazinelor de haine second hand, drept pentru care acestea au intrat pe listele celor mai multe persoane. toate fashionistele gasesc in magazinele SH adevarate provocari.

Chiar daca de cele mai multe ori si barbatii intra in astfel de magazine, femeile sunt cele mai incantate de potentialul pe care hainele SH il au, avand in vedere ca pot cumpara haine de dama la mana a doua, rochii de dama si incaltaminte, dar si o multime de alte piese si accesorii de cea mai buna calitate.

Avand in vedere faptul ca este vorba de haine care sunt deja purtate, vor aparea si intrebarile de tipul: cat de sanatoase sunt aceste haine, daca merita sa fie cumparate, daca implica riscuri si care sunt acestea.

Cele mai citite articole

Depozit haine second hand – avantajele hainelor la mana a doua

Un depozit haine second hand este locul in care orice fashionista si-ar petrece cel putin cateva saptamani. Acest lucru ar putea contura importanta reala a hainelor second hand in viata femeilor. Conform specialistilor balanta este inclinata spre zona cu avantaje, acestea fiind super bine conturate. Vor aparea desigur si unele dezavantaje. Persoanele care vor sa cumpere astfel de haine ar trebui sa aiba ceva mai mult timp la dispozitie pentru a le gasi, pentru ca trebuie sa caute foarte mult cea mai buna marime si modelul ideal. Optiunile pentru marime sunt mai mici comparativ cu hainele noi.

In cazul in care magazinul ales nu este cel corect, pot aparea si riscuri legate de sanatate. Cu toate acestea este important de mentionat faptul ca legislatia impune mai multe reguli, astfel incat toate magazinele cu haine second hand sa nu implice riscuri.

La magazinele de haine second hand este foarte posibil ca politica de retur sa fie ceva mai stricta comparativ cu hainele noi, in special atunci cand hainele se cumpara din magazinele fizice. Daca se trece la avantaje, sunt nenumarate elemente foarte convingatoare care dau un plus magazinelor de haine second hand.

Pretul este mult mai mic si se stie deja ca pretul este cel care in foarte multe situatii face diferenta intre un produs cumparat si unul lasat pe raft. Acesta este principalul avantaj detinut de hainele second hand – anume faptul ca hainele la mana a doua pot avea un pret de maxim 10 ori mai mic, comparativ cu cel real al unei piese noi.

In final, calitatea conteaza. De cele mai multe ori magazinele second hand comercializeaza piese de brand de o calitate superioara la preturi mici.

Cele mai citite articole

Articole relevante