Acasa Actualitate Camere spion cu functionalitati largi si interesante

Camere spion cu functionalitati largi si interesante

Autor: admin

Progresul tehnologic a adus in atentie din ce in ce mai multe tipuri de camera spion. Epoca in care supravegherea video era disponibila doar milionarilor sau corporatiilor a trecut. Acum toate aceste metode invechite au fost inlocuite cu camera spion. Astazi, o camera spion nu mai este ceva iesit din comun si o poti cumpara chiar si cu bani putini. 

Desigur, primul lucru care iti vine in minte cand auzi de camere spion, sunt jocurile de spionaj, interceptarile ascunse, demascarea cuiva. In viata, totul este putin mai simplu. Cumperi camera spion pentru a te simti putin mai in siguranta. Dar filmarea sub acoperire nu este tot ceea ce poate face camera ascunsa. Functionalitatea sa este mult mai larga si mai interesanta.

Camere spion – Caracteristici

Principala caracteristica distinctiva a unei camera spion, este dimensiunea sa mica. Componentele principale ale acesteia nu difera de o camera conventionala: obiectiv, vizor, matricea ca element fotosensibil, cadru. Multi oameni cred ca o camera spion filmeaza videoclipuri cu rezolutie joasa. 

Ar trebui sa stii ca dimensiunile nu afecteaza functionalitatea echipamentului. Majoritatea camerelor spion prezentate pe site-ul smtsol.ro se pot lauda cu performante excelente. De exemplu, o camera medie are urmatoarele caracteristici: fotografiere la calitate HD si Full HD, capacitatea de a filma noaptea, unghi de vizualizare larg (pana la 180 de grade), inregistrarea in timpul incarcarii, capacitatea de a face cadre, functia senzor de miscare, posibilitate de lucru 24/7, inregistrare silentioasa, capacitatea de a inregistra video si sunet.

Folosirea camerelor spion este absolut legala, dar cu unele modificari. Daca doresti sa instalezi camere spion intr-un loc public (de exemplu, intr-un birou sau cafenea), trebuie sa avertizezi oamenii prin afisarea de inscriptii, ca exista o camera de supraveghere video. Intr-un apartament, casa si orice alte incaperi private, filmarile spion sunt premise, daca nu sunt planificate pentru distributie.

Camere spion – Domenii de utilizare

Exista multe optiuni pentru utilizarea unei camere spion. Totul depinde de scopul final al supravegherii video. De exemplu, poti instala camere spion intr-un birou. O astfel de camera spion amplasata intr-un birou, iti va permite sa eviti situatiile controversate. Sa presupunem ca cineva a spart accidental (sau nu) echipamentul de birou. 

Camera spion va dezvalui vinovatul. Supravegherea sub acoperire a proprietatii private este un lucru obisnuit in zilele noastre. O casa privata, un apartament, o cabana, o curte – nimeni nu este protejat de hoti. Camera spion iti va permite sa monitorizati ceea ce se intampla in casa ta in timp real.  Supravegherea personalului de service este un alt domeniu de utilizare. 

Poti supraveghea cum se comporta bona cu copilul tau si de asemenea, daca ingrijitorii casei se comporta urat cu animalele tale de companie. Toate cele de mai sus se aplica in mod specific unei camera spion. Dar nimeni nu interzice utilizarea acestuia ca dispozitiv compact de inregistrare.

Articole relevante