Acasa Romania Cariera ta in Vanzari incepe la Sales Boot Camp!

Cariera ta in Vanzari incepe la Sales Boot Camp!

Autor: admin

Pe 18 aprilie, la Impact Hub Bucuresti are loc Sales Boot Camp. JTI Romania, Coca-Cola HBC Romania, Bosch Romania, Veeam Software, Unilever si L’Oreal Romania sunt cateva dintre companiile care vor fi prezente la editia din acest an Sales Boot Camp.

Participantii vor intra pe shortlistul companiilor pentru programele lor de internship sau pentru pozitiile entry-level din departamentul de vanzari, oportunitati de cariera pe care acestia le au deschise in urmatoarea perioada.

Evenimentul se adreseaza studentilor, masteranzilor sau absolventilor unei facultati cu profil economic, persoane care isi doresc o cariera in Vanzari.

In cadrul Sales Boot Camp participantii vor afla care sunt competentele necesare unui om de vanzari, vor avea ocazia sa puna in practica notiuni teoretice, sa descopere care sunt strategiile de negociere si care sunt oportunitaile de cariera oferite de companiile participante.

Ei vor primi sfaturi si informatii utile de la specialisti si traineri din domeniul vanzarilor.

Prezenta la Sales Boot Camp este gratuita, iar cei care vor sa participe se pot inscrie la sectiunea evenimentului, pe www.hipo.ro. Locurile sunt limitate, iar accesul la eveniment se face pe baza de preselectie.

In selectia celor 100 de participanti, vor conta rezultatele academice obtinute in timpul anilor de studii, precum si implicarea in activitati extracurriculare, cum ar fi ONG-uri, programe de internship sau experiente internationale.

Companii de top si specialisti din domeniu vor fi prezenti la editia din acest an Sales Boot Camp.

Printre companiile confirmate sunt: JTI Romania, Coca-Cola HBC Romania, Bosch Romania, Veeam Software, Unilever si L’Oreal Romania.

Pe langa oportunitatile de cariera oferite de companii, participantii au ocazia sa participe la o serie de conferinte si workshopuri interactive. Cateva dintre temele care vor fi abordate sunt:

  • Translating the sales strategy into an effective action plan
  • Sales & Marketing: A Digital Marriage
  • Aligning the Chaos of Selling – The DNA of a High-Performance Sales Person
  • Busting the Myths, Researching the Tricks, and Providing Real Tips

Mai multe detalii cu privire la inscriere si agenda evenimentului, pot fi accesate la sectiunea evenimentului, pe www.hipo.ro.

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie romaneasca de consultanta in resurse umane, specializata in solutii de recrutare si employer branding. In cei 11 ani de experienta, Catalyst a devenit cunoscuta pentru unele dintre cele mai mari proiecte si evenimente din domeniu, precum:

  • www.hipo.ro, singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare;
  • Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Romania, care are loc de doua ori pe an, in Bucuresti si Timisoara;
  • DevTalks, eveniment care reuneste 1.000 de profesionisti IT pasionati de web, online, Cloud computing si Big Data;
  • Top Talents Romania, program care identifica si premiaza cei mai valorosi 300 de tineri romani;
  • Studiul Cei mai doriti angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piata, care masoara gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum si asteptarile pe care tinerii le au de la acestia.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: http://www.business24.ro/locuri-de-munca/locuri-de-munca-in-romania/cariera-ta-in-vanzari-incepe-la-sales-boot-camp-1593675

Articole relevante