Acasa Afaceri Ce iti trebuie in bucatarie cand vrei sa gatesti ca un masterchef?

Ce iti trebuie in bucatarie cand vrei sa gatesti ca un masterchef?

Autor: admin

Putini dintre noi sunt cei care pot recunoaste cu mana pe inima ca nu capituleaza in fata unei seducatoare prajituri cu crema diafana sau a unui platou pe care troneaza o friptura delicioasa, cu o crusta rumena si imbietoare. Iar daca e clar ca nu facem parte din aceasta categorie exclusivista, cu siguranta numai imaginea ademenitoare a unor mancaruri preferate, realizate cu maestrie, ne pune la grea incercare papilele gustative si ne-ar putea determina sa intrerupem fara prea mari regrete orice dieta la care ne-am inhamat.

Lucrurile se schimba daca nu suntem doar simpli gurmanzi si iubim mancarurile bune, ci si pasionati de bucatarie, dornici sa descifram tainele maestrilor bucatari si sa experimentam retete felurite, unele mai pretentioase si mai complicate decat altele. Dar oricat de daruiti am fi in pasiunea noastra pentru gatit si oricate progrese am face in acest sens, vom avea nevoie intotdeauna si ne vor ajuta decisiv o serie de echipamentele speciale, de la ustensile diverse, roboti de bucatarie, mixere, cratite si vase de cea mai buna calitate, pana la cuptoare performante.

Cu siguranta, ne va fi extrem de folositor in experimentarea unei serii intregi de retete delicioase un model de cuptor cu convectie, asa cum folosesc profesionistii in domeniu, pentru ca rezultatele obtinute prin intermediul acestuia sunt intradevar remarcabile si diferite fata de ceea ce am putea obtine vreodata cu ajutorul cuptorului clasic de acasa.

Asa ca este musai sa fie utilata bucataria personala cu un asemenea cuptor realizat in baza unor tehnologii noi, inovatoare, pentru ca si rezultatele spectaculoase sa nu intarzie sa apara si sa ne ofere satisfactia unei munci bine facute. Cu ajutorul cuptorului cu convectie, gratie aerului cald care circula cu o mare viteza in intreg interiorul, coacerea preparatelor se va realiza rapid si uniform, isi vor pastra intacte savoarea si calitatea, carnea gatita va fi frageda si va avea o crusta apetisanta.

De asemenea, se pot gati in acelasi timp mai multe feluri de mancare, fara riscul ca mirosurile si gusturile acestora sa se amestece. Totodata, nu va mai fi nevoie sa se adauge suplimentar grasimi si ulei pentru savoarea preparatelor, deci mancarea va fi mult mai sanatoasa si usor de digerat. Totodata, folosind cuptorul cu convectie, bucataria nu se va umple de fum sau de mirosuri de mancare care sa persiste mult timp dupa gatire.

Articole relevante