Acasa Actualitate Cele mai bune servicii de curăţenie

Cele mai bune servicii de curăţenie

Autor: admin

Serviciile de curăţenie prestate de firma sunt efectuate de profesionişti în domeniu, care asigura clienţilor săi cea mai bună calitate din toate punctele de vedere, de la personal la aparatură şi soluţiile pe care le foloseşte.

Cine suntem?

Suntem o firmă de curăţenie din Bucureşti care furnizează persoanelor fizice şi juridice servicii de cea mai înaltă calitate, motiv pentru care suntem fruntaşi în clasamentul firmelor de curăţenie. Avem experienţa de peste 5 ani în industria curăţeniei şi avem colaborări şi contracte cu numeroase instituţii publice, multinaţionale, hoteluri care au întotdeauna încredere în serviciile noastre şi care sunt extrem de mulţumiţi de echipa noastră şi de rezultatele sale.

Servicii de curăţenie în birouri

Echipa oferă servicii de curăţenie birouri în Bucureşti şi Ilfov şi se ocupă, printre altele, de curăţarea scaunelor de birou (curăţarea prafului, a murdăriei şi petelor), curăţarea mobilierului şi a suprafeţelor (covor, mocheta, pardoseală, gresie, parchet), îndepărtarea prafului de pe aparatele din birouri, dezinfectarea suprafeţelor, curăţarea întrerupătoarelor şi a oricărui corp de iluminat, spălarea ferestrelor şi aerisirea completă a încăperii, îngrijirea plantelor.

De asemenea, se ocupă de curăţenia birourilor în urma finalizării construcţiei şi asigură curăţarea oricărui colţ din încăperea clientului. Echipa firmei poate interveni cu rapiditate pentru a asigura spaţiului un aspect imaculat în care clientul se va bucura de aer curat şi de un miros proaspăt.

Echipă formată din profesionişti şi specialişti din domeniul curăţeniei

Serviciile sunt livrate de o echipă alcătuită din peste 400 de profesionişti, care asigura servicii de cea mai înaltă calitate pentru clienţii săi. Principiile după care se ghidează întreaga echipă sunt profesionalismul, seriozitatea, calitatea. Acestea trei definesc cel mai bine atât serviciile, cât şi personalul din cadrul acestei firme de curăţenie.

A apela şi a cere serviciile acestei echipe de profesionişti este alegerea perfectă pentru servicii profesioniste şi rezultate pe măsura aşteptărilor oricui, fie că e vorba de locul în care se desfăşoară activităţi sau spaţiul de locuit. Echipa sta la dispoziţie 24 din 24 şi poate fi contactată fie prin telefon sau mail, pentru a primi o ofertă în funcţie de dimensiunea spaţiului în care urmează a fi solicitate pentru desfăşurarea serviciilor.

Echipa se ocupă de curăţenia birourilor, apartamentelor, centrelor comerciale, halelor, subsolurilor, scărilor de bloc şi multe alte spaţii. Preţul este negociat în funcţie de dimensiunea spaţiului însă garantat serviciile acestei firme au cele mai convenabile preţuri în raport cu serviciile excelente pe care le oferă.

Produse şi aparatură

Pentru a asigura un spaţiu curat tuturor clienţilor, în care să lucreze cu voie sau în care să locuiască în confort la superlativ, echipa firmei foloseşte numai echipamente şi produse furnizate de germani.

Angajaţii folosesc detergenţi şi soluţii profesionale de curăţare de calitate germană şi aparatură de ultima tehnologie pentru a obţine cele mai bune rezultate şi pentru a oferi clientului cele mai bune servicii de curăţenie. Serviciile echipei sunt de calitate şi sunt cele mai bune de pe piaţă, atât din punct de vedere al calităţii ireproşabile, cât şi din punct de vedere al preţurilor extrem de accesibile. 

Articole relevante