Acasa Actualitate Cum ne alegem ceasurile?

Cum ne alegem ceasurile?

Autor: admin

Cum ne alegem ceasurile?

Ceasul se poate dovedi un accesoriu foarte util si elegant, se asorteaza foarte bine la orice tinuta si reuseste cu siguranta sa va scoata din anonimat. Alegerea unui ceas se poate dovedi mai dificila decat pare, mai ales ca pe piata exista o multime de tipuri, preturile sunt diferite, la fel si functiile. Iata in continuare cateva idei utile pentru a putea alege mai usor ceasul dorit.

In primul rand cand alegeti ceasul trebuie sa va orientati catre o firma cu experienta in producerea ceasurilor, care a investit in liniile de productie si are doar produse de calitate superioara. De pilda poti sa iti cumperi un ceas Orient este cel mai mare producator japonez de ceasuri mecanice cu sute de modele produse si echipe de specialisti care se asigura de fiecare data ca produsele functioneaza perfect.

In al doilea rand e bine sa alegem ceasurile in functie de garderoba, de hainele pe care le purtam. Daca de pilda purtam mai des o tinuta sport vom alege ceasurile digitale, daca vrem sa asociem un ceas la o tinuta eleganta il vom lua pe cel analog.

In al treilea rand ceasurile trebuie sa se potriveasca la incheietura mainii, ceasul nu trebuie sa fie nici prea mare, nici prea mic fata de incheietura mainii.

In al patrulea rand este de preferat sa achizitonati un ceas pe baza de Quartz, mai precis, cu baterie electrica, ceva mai ieftin, daca nu dispuneti de un buget prea mare, sau un ceas Orient mecanic sau automatic elegant, usor de intretinut, pentru bugete ceva mai mari.

In al cincilea rand conteaza si rezistenta geamului protector, un ceas Orient, de exemplu, poate avea geamul de cristal sau din safir, rezistenta curelei. Cu cat geamul sau cureaua, eventualele accesorii sunt din materiale de calitate, cu atat vom putea purta ceasul o perioada mai lunga de timp.

Articole relevante