Acasa Afaceri De ce să comanzi cărți de vizită în era telefoanelor inteligente?

De ce să comanzi cărți de vizită în era telefoanelor inteligente?

Autor: admin

O investiție în cărți de vizită transparente este mai profitabilă decât ați putea crede.

Telefoanele inteligente ne-au invadat viața, înlocuind rapid multe mijloace de a te evidenția în raport de alte persoane.

Argumente pentru care cărțile de vizită materiale nu vor dispărea

Mai ales dacă ești om de afaceri, a te transforma într-un simplu număr de telefon pus alături de alte câteva sute într-o agendă de mobil nu este cea mai fericită alegere. Ar trebui să desfășori o activitate atât de specifică, unică pe piață, pentru ca să în memoria telefonului tu să fii: acel avocat, acel coach, acel hipnoterapeut sau chiar acel meditator de care o persoană are nevoie la un numit moment dat.

Chiar și dacă ești poziționat în agenda de smartphone la rubrica „PERSOANE IMPORTANTE”, tot vei fi uitat rapid dacă posesorul telefonului în cauză își pierde sau i se fură mobilul ori pur și simplu uită de tine (pentru că ajunge să se bazeze mai mult pe memoria electronică, externă, decât pe aceea proprie, internă, iar tu ești acolo, ascuns printre rânduri).

O carte de vizită a reprezentat întotdeauna o interfață a omului de afaceri respectiv, reflectând fie valoarea sa profesională propriu-zisă, fie o promisiune despre ceea ce poate oferi ca bunuri și/sau servicii firma al cărei reprezentant este.

Dacă vreți, cartea de vizită oficială poate să fie privită ca un soi de bumerang pe care cineva îl oferă cuiva cu intenția clară ca să primească un feedback în viitorul mai apropiat sau mai îndepărtat.

Cartea de vizită din portofel mai utilă decât crezi!

În vremurile în care trăim, a-ți face publicitate este esențial. Internetul poate înlocui totuși doar într-o anumită măsură mijloacele tradiționale de a face cunoscută o afacere sau un profesionist dintr-un anumit domeniu de activitate.

Se poate întâmpla ca să ai nevoie urgentă de datele de contact ale unui medic, notar sau chiar ale unui organizator de nunți, dar să nu ai conexiune la internet în momentul respectiv. O carte de vizită păstrată la îndemână în portofel te poate salva. Iată de ce, dacă primești un asemenea dreptunghi publicitar în format fizic, nu-l arunca pentru că s-ar putea ca datele înscrise pe el să fie vitale pentru tine la un moment dat.

Superioritatea incontestabilă a unei cărți de vizită din plastic

Pe de altă parte, ca om de business probabil că deja ești conștient de faptul că o carte de vizită transparentă din plastic, este superioară uneia confecționate din carton. Este mai solidă, rezistă la manipulări neglijente, la umiditate, așa încât, dacă nu ai de gând ca să îți modifici denumirea firmei și/sau datele de contact curând, nu ezita să comanzi asemenea cărți de vizită moderne. Au un impact vizual incontestabil asupra acelora ce le primesc, mai ales dacă și design-ul lor este unul atrăgător.

Acum suntem cu toții obișnuiți cu vouchere și carduri bancare de tot felul. Doar prin acest simplu fapt, la nivel inconștient, acela ce primește o carte de vizită transparentă din plastic îi atribuie instant o anumită valoare, deci nu o va arunca precum ar face-o cu una de carton. Cel mai probabil, dacă îi place cum arată și dacă are dimensiunile potrivite, va sta la loc de cinste în portofel, alături de cardul de salariu, cardul de reduceri la supermarket sau cardul de la farmacie.

Unde se pot comanda cărți de vizită transparente?

La Absolut Office, pe site, o să găsiți cărți de vizită transparente obișnuite cu spate mat, pe care numele adresa firmei, poziția în cadrul companiei a unei persoane, sunt tipărite în culori vii, strălucitoare, care vor crea o stare bună celor cărora le veți oferi.

Chiar și cernelurile folosite nu conțin solvenți, deci sunt ecologice.

Realizate de regulă în format standard de 9 x 5,5 cm, ele pot avea colțurile rotunjite, pentru o manipulare mai comodă, iar suprafața poate include jocuri savante de suprafețe mate și transparente, pentru un plus de atractivitate. Imprimarea UV, în policromie, pe polipropilenă de 0,5 mm grosime, eventual cu lăcuire selectivă, le vor face să iasă cu siguranță din anonimat.

Articole relevante