Acasa Actualitate Decorațiuni de la Neer pentru o casă armonioasă

Decorațiuni de la Neer pentru o casă armonioasă

Autor: admin

Nicio casă nu este completă fără acele mici elemente decorative care îi oferă o căldură aparte astfel încât să o transforme în acel loc din care nu ați mai vrea să plecați niciodată. Acest lucru nu este ușor de obținut, mai ales că obiectele decorative sunt de cele mai multe ori destul de scumpe.

Dar pentru asta există magazine online, așa cum este și NEER, care vă vin în ajutor cu o mulțime de decorațiuni la prețuri accesibile. În plus, aceștia oferă livrare internațională, comanda sosind la destinație în termen de 10-20 de zile lucrătoare. De asemenea, vă oferă și posibilitatea achitării comenzii în momentul sosirii, direct curierului care v-o aduce.

În ceea ce privește decorațiunile pe care le puteți găsi la Neer acestea vin într-o varietate foarte mare, începând de la tablouri pe pânză, la autocolante și stickere de perete, la stickere 3D, la figurine și ceasuri de perete.

Astfel, dacă sunteți în căutare de decorațiuni interioare pentru pereți pentru a oferi casei voastre acel aer cald și primitor pe care vi-l doriți, la Neer veți găsi o gamă largă de astfel de produse. Au categoric printre cele mai frumoase tablouri pe pânză la prețuri excepționale. De exemplu, tabloul pe pânză în cinci bucăți cu crini albi pe cadru auriu este perfect pentru living sau pentru hol. Este tratat pentru a rezista la umiditate și pentru a face față razelor UV.

Dacă vă doriți un perete deosebit, la Neer veți găsi atât tapet, cât și diverse stickere cu model de cărămidă, foarte ușor de aplicat. Sau puteți alege unul dintre numeroasele stickere cu desene monocromatice sau colorate, care de asemenea sunt foarte numeroase iar modelele variază de la minimaliste și geometrice, la florale, exotice și extrem de colorate.

La Neer puteți găsi inclusiv folie de aplicat pe geamuri și uși ce nu necesită adeziv. Un model aparte este cel cu mozaic 3D.

Iar dacă vă doriți o masă care să imite marmura și nu reușiți să găsiți pe nicăieri puteți alege un sticker cu acest model, care are, pe lângă aspectul lucios caracteristic marmurei, și proprietăți impermeabile.

Acestea sunt doar câteva dintre obiectele decorative pentru pereți pe care le puteți găsi în magazinul online Neer. Cu siguranță dacă îi veți vizita, veți găsi acel element care să vă aducă un plus de armonie în casă.

Articole relevante