Acasa Bani 3 vedete care s-au confruntat cu recuperatorii de datorii

3 vedete care s-au confruntat cu recuperatorii de datorii

Autor: admin

O lume intreaga a ramas surprinsa in 2016 cand celebrul Kanye West a dezvaluit ca are datorii de 53 de milioane de dolari. Anuntul ne-a facut sa intelegem ca nimeni, nici macar celebritatile milionare, nu sunt scutite de datorii.

Pentru noi, oamenii de rand, o schimbare minora a existentei ne poate pune foarte usor in ipostaza de a fi contactati de o companie de recuperare creante, cum este Kruk Romania. Este greu de crezut ca in aceeasi situatie ca si noi pot ajunge cele mai mari vedete din lume. Si totusi asa este. Iata cateva dintre vedetele internationale care au avut mari probleme cu plata datoriilor.

50 Cent

Rapper, producator si antreprenor, 50 Cent a devenit un nume sinonim cu succesul financiar atunci cand a ajuns cu primul sau hit „In Da Club” in Billboard Hot 100 in 2003. La scurt timp, 50 Cent a fondat G-Unit Records si a negociat un pachet minoritar in compania Vitamin Water – tranzactie care i-a adus aproximativ 150 de milioane de dolari atunci cand Glaceau a vandut compania celor de la Coca-Cola pentru 4,1 miliarde de dolari.

In ciuda succesului sau, 50 Cent si-a declarat falimentul pe 13 iulie 2015, cu o datorie estimata la peste 32 de milioane de dolari, potrivit The Wall Street Journal.

La fel ca si alte celebritati cu datorii uriase, datoria lui 50 Cent a rezultat din cheltuieli excesive si credite ipotecare. Apoi, problemele s-au inrautatit cand o disputa legala cu privire la o afacere l-a costat pe rapper mai mult de 17,2 milioane de dolari, ca sa nu mai vorbim despre procesul de abuz sexual care l-a obligat sa plateasca 5 milioane dolari.

Toni Braxton

Odata poreclita „Regina R&B”, Toni Braxton a avut si ea probleme cu banii. In ciuda faptului ca a vandut peste 40 de milioane de albume in intreaga lume, s-a confruntat cu problema datoriilor, ajungand inclusiv sa isi declare falimentul in 1998, cand si-a descoperit o datorie de 5 milioane de dolari. Desi si-a revenit, Braxton a ajuns din nou in faliment in octombrie 2010, din cauza unor datorii de 50 de milioane de dolari, catre Tiffany & Co., AT&T, Neiman Marcus si Fiscului american.

Cheltuielile ei au crescut pana la niveluri incredibile: se presupune ca a cheltuit 2,5 milioane dolari pentru imbracaminte si produse cosmetice in mai putin de doi ani. De asemenea, a suferit din cauza problemelor de sanatate care au determinat-o sa anuleze spectacolele.

Mandatarul care s-a ocupat de declararea falimentului i-a vandut multe din activele sale, inclusiv tablourile, pianul, site-ul oficial, Porsche-ul si colectia de bijuterii. Din fericire, Braxton reuseste sa castige intre 750.000 si 1 milion de dolari pe an din show-uri live si aparitii, potrivit CelebrityNetWorth.com, ajutand-o sa detina o avere de 10 milioane de dolari.

Pamela Anderson

Actrita emblematica din „Baywatch” s-a confruntat cu probleme financiare de mai multe ori. La fel ca si alte celebritati cu datorii majore, Pamela Anderson a cheltuit excesiv pe locuinte, fara a-si plati impozitele. In 2009, Fiscul a lovit-o cu un sechestru de 1,7 milioane de dolari pentru impozite neplatite, potrivit site-ului de stiri pentru divertisment TMZ.

Pe langa impozitele neplatite, se pare ca renovarile casei sale cu cinci dormitoare din Malibu au contribuit la datoria vedetei. Anderson a fost trimisa in judecata pentru recuperarea a peste 600.000 dolari in 2009, de catre antreprenorii de locuinte care solicitau plata datoriilor.

 

 

Articole relevante