Acasa Diverse Încălțăminte s. oliver online, la preț promoțional

Încălțăminte s. oliver online, la preț promoțional

Autor: admin

Brandul s.oliver shoes a ajuns și în țara noastră. Iată că și românii au șansa de a se bucura de produsele de încălțăminte s.oliver, datorită multor magazine online care le comercializează în ultima vreme din ce în ce mai des. Cererea e în creștere, motiv pentru care și oferta e pe măsură.

  1. Încălțăminte de calitate pentru toate anotimpurile

Sub această marcă prestigioasă sunt lansate de mai multe ori pe an colecții de încălțăminte modernă, din materiale de cea mai bună calitate, pentru bărbați, femei și copii. În această perioadă, cei interesați pot ca să își cumpere la prețuri reduse substanțial încălțăminte s. oliver online. Femeile își pot adăuga în colecția pentru anotimpul răcoros 2018 – 2019 cizme scurte, cizme lungi, botine sau ghete extrem de comode, aspectuoase, confecționate din materiale excelente calitativ.

Pentru perioada primăvară – vară 2018 clientele magazinelor online, precum ar fi renumitul Shoe Express, pot alege pantofi casual, dar și pantofi eleganți, tocmai buni spre a fi purtați la plimbare, la shoping, precum și la evenimentele amicale ori simandicoase, dacă vor ca să se simtă bine, dar să fie și în tendințe.

O mare căutare o au acum modelele de sandale s. oliver cu toc sau fără, mai ales că destule dintre ele se pot comanda online la un preț promoțional.

Nivelul ridicat de popularitate al mărcii s. Oliver în țara noastră, poziționarea corectă pe piață și raportul ideal preț – performanță calitativă, oferă un mare potențial la momentul vânzării. Aceștia sunt doar câțiva dintre cei mai importanți factori în succesul noilor colecții de încălțăminte.

Specialiștii recunosc că s. Oliver este un brand adresat întregii familii, deoarece are produse competitive ca stil, calitate, confort și preț atât pe segmentul femei, dar și pe cele pentru bărbați și copii. Ușor de integrat în diverse ținute, perechile de încălțăminte s.oliver, sunt alegerea ideală pentru oricine vrea confort și eleganță la un cost accesibil.

  1. Date despre brandul s. oliver

Compania a fost înființată în 1969 de către Bernd Freier și a pornit ca multe alte business-uri fashion de succes de la mic magazinaș situat în Würzburg (Germania), ce avea un spațiu cât o sufragerie, adică vreo 25 de metri pătrați.

Denumirea brandului – Oliver, a fost dată după numele eroul romanului lui Charles Dickens – „Oliver Twist”. Adăugarea titlului de noblețe de Sir a fost de bun augur, notorietatea și seriozitatea produselor firmei ajungând rapid ca să aibă o dimensiune internațională.Astăzi, articolele s.Oliver se găsesc în peste 30 de țări, precum ar fi: Austria, Elveția, Slovenia, Belgia, Polonia, Croația, Franța, Italia, India. România este și ea pe lista privilegiaților, spre bucuria celor de la noi, care sunt fanii brandului acestuia.

 

Articole relevante