Acasa Actualitate Jucării fingerlings la promoție, cadoul perfect pentru 1 Iunie 2018

Jucării fingerlings la promoție, cadoul perfect pentru 1 Iunie 2018

Autor: admin

Sfârșitul anului 2017 a adus la putere un nou tip de jucării denumite generic fingerlingsEste o poveste demnă de epoca internetului, modalitatea în care a fost creată această jucărie cât un deget de mare, care a înnebunit întreaga lume în ultimele luni.

Face parte dintre acele jucării educative adorate în egală măsură de prichindei, adolescenți, părinți și chiar bunici.

  1. Povestea jucăriilor fingerlings

De ce este această jucărioară micuță vedeta actuală, fiind amintită cu frenezie de marile site-uri internaționale, precum și de importante canale de televiziune? Cu siguranță datorită felului în care a fost imaginată și transpusă în realitate. Este exemplul perfect despre cum se poate aduce un personaj real în lumea de poveste a copilăriei. Acest animăluț colorat și robotizat care interacționează cu posesorul ei imită o vestită maimuțică reală. 

Cei care sunt fanii Facebook o cunosc prea bine, pentru că a fost distribuită cu aviditate. Este vorba despre o ființă nu mai mare de un deget, cu o mutră haioasă, foarte dulce. Și pentru că internauții au adorat-o, uite că Sydney Wiseman, o tânără de 28 de ani, manager într-o companie de jucării, s-a gândit că o maimuțică virală va fi produsul cel mai bine apreciat de către clienți în vremurile acestea.Nu a greșit, dovadă că americanii au dat năvală ca să cumpere jucăria inteligentă de Crăciunul 2017. 

Desigur, fiind creată pornind de la o poză de pe net, vânzările de fingerlings sunt făcute în special online. Cei care se ocupă de contrafacerile de produse nu au dormit nici ei, așa că au apărut și replicile mai puțin reușite. Iată de ce clienții ar trebui ca să se intereseze foarte bine de unde cumpără un animăluț robotizat fingerlings, ca să nu ia țeapă.

 

  1. De unde se pot cumpăra online jucării fingerlings în România?

În România, se pot face comenzi în magazinul online MonkeyLings.ro, unde clienții vor putea găsi modele originale la un preț accesibil. Zburdalnice, atârnate cu codița răsucită de ghiozdănelele celor mici, agățate de degetele copiilor, interacționează la alinturi și zgomote. În magazinul amintit sunt 6 modele de maimuțe mititele la vânzare, tocmai bune pentru o colecție: Daisy, Lucy, Leo, Oliver, Ruby și Gloria.

Jucăriile au o garanție de 2 ani, magazinul fiind unicul distribuitor în Romania al acestora. Au baterii ușoare, sunt sigure pentru cei mici, ușor de folosit, iar după 5 minute de inactivitate intră în modul sleep. Acum sunt la promoție (reducere de preț de 34%), deci este o bună idee ca să le comandați acum pentru a le oferi celor mici de 1 Iunie fingerlings-ii preferați.

Articole relevante