Acasa Bani Informatii importante despre moneda Ethereum

Informatii importante despre moneda Ethereum

Autor: admin

Una din cele mai cunoscute monede virtuale poarta numele de Ethereum si este detinuta in mod electronic. Comparativ cu monedele traditionale, Ethereum nu se poate gasi in forma fizica, ci reprezinta o retea de plati descentralizata ce permite realizarea transferurilor de bani in mod anonim pe internet fara a fi necesara interventia bancilor sau a tertelor parti. Exista multe persoane care cumpara Ether la fel cum exista multe persoane care opteaza pentru criptomonedele Bitcoin.

Avantajele pe care le ofera criptomonedele Ether

In primul rand, se poate vorbi de tehnologia Blockchain, pe care moneda Ethereum o creaza prin intermediul inregistrarilor tranzactiilor cu monede digitale, mult mai rapid decat in cazul Bitcoin, ceea ce inseamna ca Ethereum este eficient pentru tranzactionare, nu pentru a fi pur si simplu detinut.

Tranzactiile cu aceasta criptomoneda sunt confirmate in cateva secunde, nu in cateva minute. Tehnologia permite si altor aplicatii asociate sa ruleze in retea, nu numai monedei. Nu in ultimul rand, rasplata pentru minarea Ether pe baza algoritmului proof-to-work este de 5 monede pentru fiecare Block.

Criptomoneda Ethereum a fost initial propusa in anul 2013, cand s-a propus dezvoltarea unei noi platforme cu un limbaj de scripting general. Acesta nu este o simpla moneda digitala, ci o platforma ce are la baza tehnologia blockchain, ce include contractele smart si foloseste o moneda specifica pentru contractele peer-to-peer. Fiind o moneda descentralizata, este si o tinta dificil de fraudat, asigurand o securitate sporita comparativ cu contractele traditionale si avand scopul de a reduce costurile asociate.

Valoarea criptomonedei si modul de tranzactionare

Pretul Ethereum a crescut in ultimul timp si este in continua crestere. In timp ce monedele digitale reprezinta o piata interesanta si noua pentru cumparatori, acestea sunt cunoscute pentru volatilitate, fiind important ca oamenii sa inteleaga riscurile asociate cu investitiile si tranzactionarea acestora. In vederea tranzactionarii, este important ca persoanele interesate sa retina faptul ca, in cazul unui produs derivat, acestia nu detint moneda Ether, ci pur si simplu anticipeaza evolutia pretului.

Moneda se va dovedi foarte avantajoasa avand in vedere ca este predispusa miscarilor volatile a preturilor. Ethereum este un fel de calculator virtual al lumii. Este important ca persoanele interesate de asemenea tranzactii sa inteleaga ca blockchain-ul este pentru criptomonede, ceea ce internetul este pentru e-mail, si anume un sistem in care se pot construi aplicatii pentru a satisface diferite nevoi.

Descentralizarea prin Ethereum ofera avantaje permanmente, astfel incat niciun tert nu are posibilitatea de a interveni asupra retelei, avantaje sigure, astfel incat aplicatiile sunt foarte sigure, nu sunt centralizate si nu au puncte vulnerabile, dar si incoruptibile, astfel incat aplicatiile nu pot fi corupte de grupuri mari de oameni.

In plus, Ethereum permite tranzactionarea online fara probleme de siguranta si de securitate, aceasta moneda fiind foarte accesibila. Persoanele care tranzactioneaza pe ro.exchange au posibilitatea de a cumpara Ether cu un simplu card bancar si de a retrage banii din cont in cazul in care doresc sa vanda criptovaluta. Achizitionarea de criptomonede este cat se poate de sigura si legala, folosind cele mai avansate protocoale de securitate si tehnici de criptare pentru a evita furtul.

Articole relevante