Acasa Afaceri Iustin Paraschiv, președintele Carmistin, anunță inaugurarea primei ferme de pui ecologice din România

Iustin Paraschiv, președintele Carmistin, anunță inaugurarea primei ferme de pui ecologice din România

Autor: admin
Iustin Paraschiv
Iustin Paraschiv

Inaugurarea primei ferme ecologice de pui de către Carmistin reprezintă un moment crucial în dezvoltarea sectorului agroalimentar românesc. Această inițiativă aduce o contribuție valoroasă la istoria companiei și deschide noi posibilități pentru viitorul alimentației în România.

Sub marca La Provincia, Puiul BIO Hrănit Sănătos se distinge ca un standard de top, exemplificând angajamentul pentru calitate și sustenabilitate în producția de alimente. Această nouă fermă, sub conducerea lui Iustin Paraschiv, reprezintă nu doar o investiție într-un produs de înaltă calitate, ci și în viitorul sectorului alimentar românesc.

Compania Carmistin transmite un mesaj puternic consumatorilor: alimentația sănătoasă și de calitate superioară nu este doar un obiectiv, ci o realitate accesibilă, acum mai aproape de consumatorii români.

Iustin Paraschiv, președintele Carmistin – “Suntem mândri să inaugurăm prima fermă ecologică de carne de pasăre din România

Carmistin își consolidează poziția de lider în industria alimentară durabilă prin deschiderea primei ferme ecologice de pui din România, situată în comuna Leleasca, județul Olt. Aceasta devine un exemplar de excelență în producția de carne de pui ecologică, adoptând o abordare holistică a procesului de producție.

Această inițiativă reflectă angajamentul companiei pentru practici agricole responsabile și ecologice, marcând un avans important în industrie.

Iustin Paraschiv, Președintele Carmistin, evidențiază că inaugurarea fermei reprezintă nu doar o răspuns la cerințele actuale ale pieței, ci și un angajament de durată pentru un sector agroalimentar echilibrat și sănătos.

Lansarea primei ferme ecologice de carne de pui este un moment cheie pentru noi, extinzând angajamentul Carmistin de a oferi alimente ecologice în România. Interesul crescut pentru Puiul BIO La Provincia arată o evoluție matură a pieței, cu o preocupare sporită pentru calitate și alimentație responsabilă”, a declarat Andrei Brumaru, directorul executiv Carmistin.

Cele mai citite articole

Dedicându-se standardelor stricte ale agriculturii ecologice, Carmistin, sub conducerea lui Iustin Paraschiv, nu doar introduce produse ecologice pe piața românească, dar și inițiază o schimbare majoră în practicile agricole.

Iustin Paraschiv anunță disponibilitatea Puiului BIO Hrănit Sănătos începând cu noiembrie 2023

Din 1 noiembrie 2023, Puiul BIO Hrănit Sănătos este disponibil în magazinele din România, oferind consumatorilor o experiență culinară excepțională. Acest produs de vârf al brandului La Provincia reprezintă culmea calității și exemplifică angajamentul pentru sănătate și sustenabilitate.

Caracteristicile distinctive ale produsului includ:

  • Furajele ecologice de înaltă calitate, provenite din producție proprie, asigură un gust autentic și o calitate superioară.
  • Condițiile optimizate de creștere în aer liber ale păsărilor sprijină sănătatea acestora și calitatea superioară a cărnii.
  • Folosirea exclusivă a materiilor prime nemodificate genetic, păstrând integritatea și sănătatea naturală a puilor.
  • Excluderea pesticidelor, antibioticelor și aditivilor sintetici din procesul de producție, garantând un produs pur și sănătos.

Respectând normele europene, fiecare etapă a procesului este atent gestionată, reflectând angajamentul pentru calitate și responsabilitatea față de mediu.

Sub conducerea lui Iustin Paraschiv, Carmistin devine un lider în sustenabilitate, cu planuri de extindere și inovații viitoare. Lansarea Puiul BIO Hrănit Sănătos marchează un pas important în această direcție.

Sub conducerea lui Iustin Paraschiv, Carmistin devine un pionier în domeniul agroalimentar ecologic, punând un accent deosebit pe producția și promovarea alimentelor BIO. Această strategie reflectă o viziune progresistă și un angajament neclintit față de standardele de excelență în toate aspectele activității sale. Debutul Puiului BIO Hrănit Sănătos reprezintă nu doar un pas înainte în strategia Carmistin, ci și un indicator al planurilor viitoare de inovație și extindere a portofoliului.

Acest efort remarcabil, sub îndrumarea lui Paraschiv, nu doar redefinește standardele în producția de carne de pui BIO, dar consolidează și poziția Carmistin ca lider în transformarea pozitivă a peisajului agroalimentar românesc. Lansarea Puiul BIO Hrănit Sănătos este un exemplu strălucit al angajamentului companiei pentru un viitor sustenabil și sănătos, oferind consumatorilor produse de calitate superioară care respectă cele mai înalte standarde ecologice.

Prin această inițiativă, Carmistin și Iustin Paraschiv demonstrează că este posibil să echilibrezi calitatea excepțională cu practici sustenabile, modelând astfel un viitor mai promițător pentru industria agroalimentară din România și pentru sănătatea comunităților sale.

Cele mai citite articole

Articole relevante