Acasa Diverse Libra Internet Bank raporteaza un profit in crestere, pe primul trimestru din 2018

Libra Internet Bank raporteaza un profit in crestere, pe primul trimestru din 2018

Autor: admin

Libra Internet Bank raporteaza un profit net de 22 de milioane de lei pentru primele trei luni ale lui 2018, in crestere sustinuta fata de perioada similara a anului trecut, cand profitul realizat a fost de 8,4 milioane de lei.

Majorarea profitului a fost generata, in primul rand, de cresterea portofoliului de credite, dar si de scaderea semnificativa a provizioanelor si optimizarea cheltuielilor operationale.

Profitul obtinut exprima atentia pe care o acordam calitatii serviciilor oferite clientilor nostri, impreuna cu o preocupare permanenta de a gestiona cat mai bine resursele existente si de a automatiza fluxurile din punct de vedere tehnologic. Suntem intr-o faza deosebit de interesanta, in care inovatia este pretuita in mod special de clienti, deschizand totodata noi oportunitati„, a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.

La 31 martie 2018, activele nete au fost de 4,54 miliarde lei, soldul surselor a fost de 4,02 miliarde lei, iar soldul creditelor de 2,81 miliarde lei (in crestere cu 5% fata de finalul anului), rata de neperformanta situandu-se la 1,90%, un nivel mult mai bun decat media pietei.

Despre Libra Internet Bank

Libra Internet Bank este una dintre cele mai dinamice banci din Romania si a fost desemnata, in acest an, „Cea mai inovatoare banca„, in cadrul a trei evenimente de prestigiu din industria bancara.

Cu o cota de piata de 1% si o retea de 50 de sucursale, Libra Internet Bank si-a dedicat dezvoltarea in principal clientilor din zona Profesii Liberale, IMM, Real Estate si Agribusiness, precum si pe zona digitala pentru persoane fizice.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: http://www.business24.ro/libra-bank/rezultate-financiare/libra-internet-bank-raporteaza-un-profit-in-crestere-pe-primul-trimestru-din-2018-1595201

Articole relevante