Acasa Diverse Libra Internet Bank raporteaza un profit record, de 59,4 milioane de lei in 2017, in crestere cu 83% fata de anul precedent

Libra Internet Bank raporteaza un profit record, de 59,4 milioane de lei in 2017, in crestere cu 83% fata de anul precedent

Autor: admin

Libra Internet Bank raporteaza, pentru 2017, un profit net record, de 59,4 milioane de lei, in crestere cu 83% fata de anul precedent.

„Rezultatele de anul acesta se datoreaza cresterii liniilor de business traditionale: Profesii Liberale, IMM, Agricultura, Dezvoltari Imobiliare, unde experienta si inovarea au reprezentat elemente cheie ale succesului. De asemenea, cresterea a fost sustinuta de sectorul digital banking, unde avem specialisti dedicati de a dezvolta produse si servicii inovatoare, aliniate cu trendurile la nivel mondial”, a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.

In 2017, activele totale ale Libra Internet Bank au atins valoarea de 4,6 miliarde lei, in crestere cu 36% fata de 2016. In aceeasi perioada, fondurile atrase de la clienti au ajuns la 4 miliarde de lei (crestere de 35%), in timp ce portofoliul de credite a ajuns la 2,6 miliarde de lei (crestere de 28%). Rata creditelor neperformante continua sa ramana extrem de redusa, respectiv 2,7%, comparativ cu 6,4% la nivelul sectorului bancar.

Activitatea si performantele Libra Internet Bank au fost recompensate, in 2017, si cu doua premii importante. In cadrul Galei Mastercard Bank of the Year, Libra Internet Bank a fost desemnata „Cea mai inovatoare institutie financiara a anului”, iar Depozitul la 1 an si 1 luna a castigat premiul de „Cel mai bun produs de economisire al anului”.

Detalii despre perfomantele notabile obtinute de Libra Internet Bank in 2017 puteti gasi aici.

Despre Libra Internet Bank

La finalul anului 2017, Libra Internet Bank a depasit o cota de piata de 1%. Banca ofera o experienta digitala completa pentru clientii persoane fizice si este specializata in produse si servicii bancare dedicate profesiilor liberale, IMM-urilor, agriculturii si dezvoltatorilor de proiecte rezidentiale.

Pe langa cele mai inovatoare servicii si produse de banking online, Libra Internet Bank pune la dispozitia clientilor si peste 50 de sucursale.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: http://www.business24.ro/libra-bank/profit/libra-internet-bank-raporteaza-un-profit-record-de-59-4-milioane-de-lei-in-2017-in-crestere-cu-83-la-suta-fata-de-anul-precedent-1593605

Articole relevante