Acasa Actualitate Magazinele H&M caută angajaţi pentru magazinele din toată ţara

Magazinele H&M caută angajaţi pentru magazinele din toată ţara

Autor: admin

Compania caută oameni pentru postul de asistent vânzări pentru magazinele din toată ţara. Aceştia oferă angajatului un contract pe o perioadă determinată de timp, program flexibil, tichete de masă, card medical, traininguri interne şi reduceri la produsele magazinului. 

De asemnea, există 7 posturi disponibile pentru funcţia de director de magazin şi pentru şef de department, în oraşele Baia Mare, Bistriţa, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Timişoara, Tîrgu-Mureş, Sibiu. Tipul de job este full time si necesită minim doi ani de experienţă.

În acelaşi timp, în Constanţa şi Bucureşti sun scoase la concurs patru locuri de muncă pentru responsabil visual merchandiser. Este nevoie de minim un an de experienţă pe o poziţie similară. Contractul de muncă este full time, programul este flexibil şi există oportunităţi de dezvoltare.

Mai multe detalii puteţi găsi pe site-ul http://career.hm.com/content/hmcareer/ro_ro/findjob.html.


H&M Hennes & Mauritz AB este un lanţ de magazine de îmbrăcăminte din Suedia. Compania a deschis primul magazin în România pe 25 martie 2011. Până în 2015, H&M a deschis 38 magazine, dintre care 12 în Bucureşti şi 26 în ţară, în Braşov, Cluj, Timişoara, Iaşi, Arad, Piteşti, Ploieşti, Constanţa, Baia Mare, Oradea, Suceava , etc.

Alte articole

Pagina 1 din 1

Sursa: http://www.capital.ro/hm-cauta-angajati-pentru-magazinel.html

Articole relevante