Acasa Romania Mașina de curățat cartofi, un must have în bucătăria profesională

Mașina de curățat cartofi, un must have în bucătăria profesională

Autor: admin

Chiar dacă ești un proprietar de mic restaurant, nu ai nicio scuză pentru lipsa de organizare a unității tale. Trebuie să acționezi permanent să îți îmbunătățești procesul de producție.

Chiar și acum, în pandemie, când ai trecut la preluarea unor comenzi online de la clienți, ar trebui ca unul dintre obiectivele tale importante să fie asigurarea cu dotările cele mai bune a bucătăriei profesionale pe care o ai.

Astfel, procurarea unui model de mașină de curățat cartofi de mare productivitate este o bună idee pentru creșterea productivității angajaților.

Argumente pentru care merită să comanzi o mașină automată de curățat cartofi

Acest echipament tehnic, mașina automată de curățat cartofi, pe nedrept ignorat până de curând de către mulți antreprenori HoReCa, a fost proiectat în primul rând pentru unitățile mari și vândut în două dimensiuni din punctul de vedere al capacității de curățare a legumelor.

Pregătirea alimentelor într-o bucătărie de restaurant trebuie să îmbine eficiența cu rapiditatea. Alegerea acelor echipamente și accesorii potrivite trebuie mereu să fie pe prim plan. Ele pot face ca activitatea desfășurată să fie una de înalt nivel calitativ.

Dacă bucătăria profesională de pe care o deții are nevoie de mai multă productivitate, de mai multă viteză, atunci chiar ai nevoie de un curățător de legume automat, în speță de curățat cartofi. Poți lua unul care curăță un sac de cartofi în câteva minute la un ciclu de funcționare sau doi saci. În funcție de nevoile pe care le ai.

O mașină de curățat cartofi este echipamentul ideal pentru a îndepărta coaja nu doar de pe tuberculii de cartofi, dar și de pe alte legume și chiar fructe.

Din acest motiv putem pune semnul egal între randament și economie, deoarece curățatul cu viteză și standardizare mare nu poate decât să îți aducă un plus în activitate.

De unde poți alege o mașină de curățat cartofi bună și ieftină?

La TC Romania Crown Cool vei găsi mașini de curățat cartofi care respectă standardele actuale de fabricație.

Au o viteză mare de curățare, un corp cilindric din oțel inoxidabil, ușurință în încărcarea cu legume și scoaterea produselor curățate, în eliminarea cojilor, un timer care permite standardizarea timpului de procesare.

Ușurința de utilizare din partea operatorului, dar și de curățare ulterioară le fac să fie niște echipamente îndrăgite de către angajați.

Echipamentul are picioare antiderapante și este realizat din oțel inoxidabil, așadar este extrem de rezistent în timp.

Sistemul de securitate este foarte important și se activează de urgență în caz de nevoie, senzorul nepermițând ca mașina de curățat cartofi să se deschidă atunci, când este în funcțiune și împiedică să se producă accidente de muncă în timp ce curăță automat cartofii.

Legumele sunt turnate prin partea de sus a echipamentului, se închide ermetic capacul, iar după pornirea motorului, cartofii sunt spălați și curățați.

Coaja se desprinde ușor de pe legume, iar fluxul constant de apă care ajută la direcționarea cojilor rezultate prin partea interioară a echipamentului sunt separate de legumele decojite care ies în exterior prin altă fantă.

Mașina de curățat cartofi automată produce o exfoliere excelentă, întregul procedeu respectă normele și standardele stabilite pe plan național și internațional în domeniu.

Cu toate acestea, la instalarea echipamentului toți angajații care vor utiliza echipamentul respectiv trebuie să treacă printr-un instructaj de protecția muncii în care să li se explice clar cum pot utiliza corect și sigur echipamentul, care îi salvează să mai curețe saci întregi de cartofi manual.

Avantajele utilizării unei mașini de curățat cartofi

Rentabilitate crescută în muncă, viteză în procesarea cartofilor, reducerea cheltuielilor și a deșeurilor.

Design-ul compact face echipamentul să nu ocupe mult spațiu în bucătărie.

În fapt, procesul de alegere a unei mașini profesionale de curățat cartofi nu este complex.

Singurele măsuri de precauție când se alege un astfel de echipament este orientarea spre calitate și eficiență, plus alegerea unui furnizor de echipamente cunoscut prin calitatea produselor pe care le oferă.

Contactați specialiștii de la TC Romania Crown Cool, unde veți afla tot ceea ce vă interesează despre modelele de mașini de curățat cartofi din oferta existentă în această perioadă.

Articole relevante