Acasa Actualitate Modele de microfoane de spionaj de calitate, pentru înregistrări de înaltă fidelitate

Modele de microfoane de spionaj de calitate, pentru înregistrări de înaltă fidelitate

Autor: admin

Producătorii de microfoane spion nu se opresc niciun moment din căutarea de noi și noi tehnologii care să le permită realizarea unor produse din această categorie tot mai performante, aparatură de vârf care să îi mulțumească atât pe profesioniști, dar chiar și pe clienții particulari.

S-a ajuns până acolo încât se pot detecta în prezent de la distanță chiar și cele mai mici vibrații generate de sunetele unei convorbiri telefonice. Acestea sunt decodificate de către aceia interesați cu ajutorul unor echipamente speciale.

Microfoane de spionaj miniaturale pentru folosiri variate

Persoanele particulare care pur și simplu vor un gadget de spionaj audio de calitate pe care să îl achiziționeze la un preț pe care să și-l poată permită, se orientează mai ales spre microfoane spy miniaturale. Datele sunt înregistrate de obicei pe o cartelă micro SD ușor de găzduit în anumite obiecte uzuale în care este camuflat un astfel de dispozitiv de ascultare și înregistrare mic, dar complex tehnologic.

Un microfon spion poate avea de asemenea suport GSM.  Ascultarea unui înregistrări se poate face în acest caz indiferent de distanță, prin intermediul unui telefon mobil. O anumită convorbire se poate asculta și live dacă smartphone-ul este în conexiune cu echipamentul audio de spionaj respectiv. Pur și simplu, la momentul când acesta începe ca să funcționeze (prin activare la detectarea unor sunete), cel interesat primește un semnal și se poate asculta de la orice distanță  ceea ce microfonul spion aflat într-o anume locație înregistrează în timp real.

În forma lui clasică, un microfon spion are o carcasă compactă. Fiind de mărime relativ redusă, poate să fie ascuns ușor în spatele unei bucăți de tapet, piese de mobilier sau într-un obiect decorativ aflat pe un birou.

Dacă vrei în calitate de particular ca să înregistrezi o convorbire pe care o ai „face to face” cu o altă persoană poți așeza fără probleme cutiuța spion în buzunarul hainei, sau în geantă. Nu va atrage absolut deloc atenția, precum ar putea-o face uneori telefonul mobil.

Dacă vrei să înregistrezi, spre exemplu, discuțiile ce au loc în timpul unei ședințe sau negocierile ce premerg semnarea unui contract, un stilou cu un microfon miniatural GSM poate fi o soluție. Greu de bănuit de către aceia prezenți că instrumentul de scris banal pe care îl ții în mână sau este pus neglijent pe masă este, de fapt, un puternic dispozitiv de spionaj audio.

Uneori, mai ales dacă ai dubii cu privire la fidelitatea soțului ori soției, o brichetă aparent banală pusă în compartimentul special al mașinii poate să te ajute să afli adevărul și să nu mai stai și să îți faci gânduri negre care pot să îți macine sănătatea. Ulterior, dacă bănuielile ți se confirmă, poți lua în cunoștință de cauză o decizie cu privire la continuarea sau nu a acelei căsnicii care scârțâie.

Dar chiar dacă ai o familie fericită, un microfon spion te mai poate ajuta și pentru a monitoriza convorbirile copilului minor de 10 – 12 ani care are convorbiri telefonice cu persoane dubioase. E suficient ca să camuflați respectivul microfon într-un obiect obișnuit existent în camera celui mic (lampă de birou, jucărie, raft de cărți etc.).

Cu atât mai mult în cazul unui adolescent poate fi de mare ajutor pentru a monitoriza dacă merge la școală când dvs. sunteți la job sau ce convorbiri are cu anturajul său (uneori  îl puteți auzi vorbindu-l inclusiv despre alcool, droguri, petreceri ce se apropie mai mult de niște orgii și puteți lua rapid măsurile ce se impun, înainte să fie prea târziu).

Un microfon spion bun, un agent de pază audio în miniatură

Un microfon spion poate fi și un mic echipament de securitate pentru a vă proteja locuința în absența dvs. Dacă este vorba de un model cu suport GSM o să puteți afla în timp real când cineva a pătruns fără drept în casa dvs. și să acționați la timp.

Utilizările pot fi numeroase, însă după achiziționare, fiți atent la legislația în vigoare, deoarece înregistrarea fără drept a unor persoane poate fi motiv serios de probleme penale.

Articole relevante