Acasa Actualitate Nume bomba in noul CNA! Pe cine vrea Iohannis la butoanele audiovizualului

Nume bomba in noul CNA! Pe cine vrea Iohannis la butoanele audiovizualului

Autor: admin

Printre cei nominalizaţi se numără câţiva oameni de presă, dar şi oameni fără experienţă în media, apropiaţi PSD, scrie G4Media.ro.

Pe lângă propunerile partidelor şi instituţiilor, apare şi Grigore Cartianu, care şi-a depus candidatura în nume propriu.

Care este lista de candidaturi:

PSD:

Monica Gubernat, ca membru titular. Este actual membru CNA, a fost consilier PSD la Camera Deputaţilor, fostă asistentă a ministrului PSD al Turismului, Dan Matei Agathon (2000 – 2003), una dintre protectoarele Antenei 3 şi RTV în CAN, după cum scrie G4Media.ro.

Ramona Elena Sorescu, tot ca membru titular. A fost producător executiv la Realitatea TV în perioada în care patron era Sorin Ovidiu Vîntu (2007 – 2011), producător executiv la TVR Info şi Money Channel, apoi producător video în cadrul lanţului de hoteluri Phoenicia, deţinut de Mohammad Murad.


PNL:

Alexandru Kocsis Cristea, ca membru titular. Este director adjunct al Muzeului Cotroceni din anul 2016. Anterior a fost psiholog şi şef serviciu la Primăria Sectorului 3.

Oana Simona Dincă, membru supleant. Este consilier parlamentar la grupul PNL, anterior a fost director general la firma de consultanţă Public Research.

UDMR:

Eva Orlsolya Borsos, membru titular. Este membru CNA, anterior a lucrat la Programul Operaţional Sectorial (POS) Mediu.

USR:

Ștefan Voinea, membru titular. A fost opt ani director de marketing Gazeta de Sud, trei ani director general al trustului Media Sud (ziarul Gazeta de Sud, Radio Sud şi televiziunea Alege TV). Este co-autor al Codului Deontologic al instituţiilor mass-media, adoptat în 2009 de Convenţia Organizaţiilor Media.


Ștefan Eugen Ghirghiasa, membru supleant.

Administraţia Prezidenţială:

Cristina Pocora, membru titular. Este consilier PNL la Camera Deputaţilor. Anterior a fost deputat PNL de Ialomiţa, timp de două mandate.


Alexandra Daria Pop, membru supleant. Este consilier la Cotroceni la Departamentul Comunicare Publică, anterior a fost asistent cercetare la VoteWatch Europe.

Guvern:

Adriana Mărgărit, membru titular. Este director de comunicare la Ministerul Fondurilor Europene, anterior a fost ataşat pe probleme de muncă la Reprezentanţa României la UE, consilier de comunicare al ministrului Rovana Plumb.

Grigore Cartianu, fost redactor şef Adevărul – candidatură pe cont propriu.

Pagina 1 din 1

Alte articole

Sursa: https://www.capital.ro/nume-bomba-in-noul-cna-pe-cine-vrea-iohannis.html

Articole relevante