Acasa Bani Peste 100 de universitati si institutii de invatamant de pe 3 continente vor fi prezente la RIUF in luna octombrie

Peste 100 de universitati si institutii de invatamant de pe 3 continente vor fi prezente la RIUF in luna octombrie

Autor: admin

Pe 6 si 7 octombrie, Sala Palatului din Bucuresti devine punctul de intalnire al celor mai importante universitati internationale si a profesionistilor din peste 20 de domenii de activitate cu cei interesati de oportunitatile de studiu in Romania sau in strainatate, cu ocazia celei de-a XXIII-a editii RIUF – The Romanian International University Fair.

Peste 100 de expozanti din Europa, America si Asia s-au pregatit de intalnirea cu tinerii romani, dornici sa afle informatii despre cele mai bune programe de studiu din Romania si din strainatate.

Peste 100 de universitati si institutii de invatamant din 15 tari vor participa la RIUF in aceasta toamna

Universitati si institutii de invatamant din 15 tari precum Marea Britanie, Olanda, USA, Romania, Danemarca, Germania, Spania si Arabia Saudita vor fi prezente pe 6 si 7 octombrie, la Sala Palatului.

Printre acestea se numara mai mult de 20 de universitati aflate in topul celor mai importante institutii educationale din lume, printre care si Imperial College London, UCL sau University of Bristol.

Tot ce trebuie sa stii despre bursele oferite studentilor romani si posibilitatile de finantare pentru studiile in strainatate

Vizitatorii vor putea afla informatii despre cele peste 7000 de programe de studiu (licenta, masterat, doctorat) puse la dispozitie de universitatile care vor participa la targ.

Mai mult, ei pot afla mai multe despre sursele de finantare, procedurile de aplicatie, dar si despre fonduri de burse de peste 3.000.000 de euro oferite pentru studiul in Marea Britanie, Germania sau Olanda pentru studentii romani.

Facultate in strainatate sau… in Romania?

Cei care inca nu sunt decisi unde vor sa invete mai departe pot interactiona si cu institutii de invatamant consacrate din Romania.

Reprezentantii celor mai importante universitati din tara, printre care si Universitatea Bucuresti, Universitatea Babes Bolyai, Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti, Universitatea Politehnica, vor putea raspune la intrebarile celor isi cauta un program de licenta, masterat sau doctorat.

Afla tot ce trebuie sa stii despre studiile in Romania si in strainatate. Inscrie-te pe www.riuf.ro si vino la Sala Palatului pe 6 si 7 octombrie 2018. Inregistrarea pe site iti permite accesul pe toata durata evenimentului, la targul de universitati si la conferinta RIUF YouForum.

Cei care nu pot ajunge la evenimentul care va avea loc la Bucuresti, se pot inscrie la editiile din Cluj Napoca (9 octombrie), Iasi (11 octombrie) sau Constanta (13 octombrie) .

Despre Grupul EDUCATIVA

EDUCATIVA este un grup de organizatii non-guvernamentale si companii ce dezvolta produse si servicii educationale care ajuta tinerii romani in identificarea si fructificarea oportunitatilor de dezvoltare personala.

Printre programele EDUCATIVA se numara serviciile de consiliere educationala EDMUNDO, UNIVERSALIO si EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro si platforma centralizata de inscriere la universitati din Romania, AdmitereOnline.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: http://www.business24.ro/educatie/stiri-educatie/peste-100-de-universitati-si-institutii-de-invatamant-de-pe-3-continente-vor-fi-prezente-la-riuf-in-luna-octombrie-1597694

Articole relevante