Acasa Actualitate Probleme mari pentru Gabriela Firea! Dan Andronic, dezvăluire BOMBĂ

Probleme mari pentru Gabriela Firea! Dan Andronic, dezvăluire BOMBĂ

Autor: admin

„Dragnea şi-a găsit un adversar pe măsură: Gabriela Firea! Iar dacă vă întrebaţi de ce a fost preluată de toate televiziunile de ştiri, căutaţi răspunsul în fondurile alocate Centenarului de Primăria Capitalei către toate televiziunile de ştiri! Preţul corect: #0.000 de euro pe lună! Per TV. Nu dau cifra, că mâine trimitem solicitare pe 544”, scrie Dan Andronic pe pagina lui de facebook.

Interesant este că mare parte din bugetul Primăriei Capitalei, provenit din banii bucureştenilor, au fost investiţi în acţiuni de PR. Ultima acţiune controversată a fost cea cu vacanţele gratuite în Grecia pentru pensionari, unde au fost alocaţi foarte mulţi bani, de ordinul sutelor de mii de euro.

Pentru zona mass-media suma este şi mai consistentă, fie că este vorba de alocarea fondurilor pentru promovarea Centenarului, fie că sunt contracte de furnizare servicii.


Capital.ro aşteaptă în momentul de faţă răspunsul oficial de la Primăria Capitalei cu privire la fondurile alocate către mass media cu ocazia centenarului. 

Alte articole

Pagina 1 din 1

Sursa: https://www.capital.ro/probleme-mari-pentru-gabriela-firea-dan-andronic-dezvaluire-bom.html

Articole relevante